12. maj 2021
Resultatet af en stor sten i et vindue på Hotel Postgaarden. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Resultatet af en stor sten i et vindue på Hotel Postgaarden. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny bølge af hærværk plager bymidte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny bølge af hærværk plager bymidte

Den har været gal før, og nu er den gal igen. Natten mellem lørdag og søndag blev en række bilruder knust i Skælskørs bymidte. Politiet søger vidner.

Opdateret 26. oktober 2020 kl. 20:47
Slagelse - 26. oktober 2020 kl. 20:02
Af Solveig Hansen

En knust forrude på en personbil, et knust sidespejl og et håndtag, der er blevet revet af bagdøren på en Fiat Punto.

Stort set samme skæbne er overgået en Ford Focus C-Max samme sted, og i en baggård har en Opel Corsa fået en bagrude knust.

Også på Hotel Postgaarden i Skælskør er der igen blevet smadret et vindue - denne gang i hotellets ene stue ud mod vejen.

- Det er udelukkende hærværk, og vi er selvfølgelig interesseret i at høre fra borgere, der har hørt eller set noget, siger Tom Stysiek, der er politikommissær hos Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

Undtaget hærværket på bilen på Bakkenborgvej i kystbyen er alle andre forseelser foregået natten mellem lørdag og søndag - lidt over midnat.

Dog er hærværket på bilen i en baggård i Algade kun blevet anmeldt til at være sket et sted mellem lørdag klokken 19 og søndag klokken 12.50.

Måske de samme

- Umiddelbart kunne det godt være de samme gerningsmænd, der står bag - undtaget på Bakkenborgvej - men vi ved det ikke, siger Tom Stysiek.

Hotel Postgaarden fik også knust et vindue i Pandekageboden først på året, og på Facebook klager hotellet deres nød, ligesom de ærgrer sig over, at unge i byen finder det nødvendigt at ødelægge andres ejendom.

Og samme sted har kommentarerne været mange i forhold til, hvem der står bag og hvorfor. Og en enkelt, som føler sig udskældt uden grund, er kommet med et modsvar.

Tilbage står, at politiet indtil videre er på bar bund, men at de håber at komme en opklaring nærmere - og gerne med borgerne direkte henvendelse til politiet på tlf. 114.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk