22. oktober 2021
Den nye bestyrelsesformand, Stén Knuth, og leder af VeteranHaven, René Pamperin. 			Foto: Niklas Asp Nielsen
Den nye bestyrelsesformand, Stén Knuth, og leder af VeteranHaven, René Pamperin. Foto: Niklas Asp Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny bestyrelsesformand valgt i Veteranhaven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny bestyrelsesformand valgt i Veteranhaven
Opdateret 13. april 2018 kl. 14:32
Slagelse - 13. april 2018 kl. 08:00

Af Niklas Asp Nielsen

Den tidligere borgmester for Slagelse Kommune, Stén Knuth (V), overtager nu posten som bestyrelsesformand i VeteranHaven i Slots Bjergby.

Det blev besluttet på generalforsamlingen tilbage i marts, da den tidligere formand Henrik Thaarup gerne ville give stafetten videre.

VeteranHaven er en frivillig forening i Slots Bjergby, som arbejder ud fra et socialøkonomisk fundament og hjælper veteraner, der er udfordret, med at komme tilbage på sporet og genskabe et - så vidt muligt - normalt liv.

Og netop det formål ville den nyslåede bestyrelsesformand være en del af. Han tøvede derfor ikke med at takke ja til opgaven.

- Jeg vil gerne være med til at hjælpe de her mennesker, som har sat sit liv på spil for landet, tilbage til livet. Det er jo den helt store demokratiske klinge, og jeg var slet ikke i tvivl, da jeg blev spurgt. Det er vigtigt, der bliver sat fokus på at få hjulpet veteranerne, siger Stén Knuth.

I den nye bestyrelse er arbejdet allerede skudt i gang, og Stén Knuth har - i sammenråd med VeteranHaven - klarlagt, hvad der skal arbejdes hen imod.

- Vi skal være bedre til at få fat i de veteraner, som er i Slagelse Kommune, så de ikke sidder derhjemme med gardinerne rullet ned, men så de ved, at de har mulighed for at blive hjulpet videre - blandt andet i VeteranHaven, lyder det fra Stén Knuth.

Og René Pamperin, der er daglig leder af VeteranHaven, er enig. Han lider selv af posttraumatisk stresssyndrom og ved, at det ikke er nemt at række hånden ud.

- Vi ved, at der er veteraner i Slagelse Kommune, der har brug for vores hjælp, men de skal også vide, vi er der, fortæller Réne Pamperin.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk