17. februar 2020
Vækstfabrikken flyttede med erhvervscentret i efteråret. Nu er adressen det tidligere posthus på Sdr. Stationsvej.
gallery icon

Se billedserie

Vækstfabrikken flyttede med erhvervscentret i efteråret. Nu er adressen det tidligere posthus på Sdr. Stationsvej.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny adresse på posthuset tækkes iværksættere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny adresse på posthuset tækkes iværksættere
Slagelse - 18. juli 2018 kl. 11:22
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da Slagelse Erhvervscenter ved årsskiftet rykkede ind i nye lokaler i det gamle posthus, flyttede også Vækstfabrikken med.

Den nye adresse midt i Slagelse by er tilsyneladende en eftertragtet beliggenhed for iværksættere og vækstvirksomheder, for i løbet af de første seks måneder er der kommet otte nye beboere, og belægningen er på nu på hele 95 procent.

- Der er ingen tvivl om, at vores nye lokalitet har en stor betydning for den søgning, vi nu oplever. Vi er blevet mere synlige, og mange af virksomhederne vil gerne ligge centralt i et aktivt hus, som posthuset jo er. Derudover tror jeg, at synergien med Slagelse Erhvervscenter betyder meget, siger Bolette Trier Nissen, der er daglig leder af Vækstfabrikken i Slagelse.

En af de virksomhedsejere, der har valgt Vækstfabrikken som base, er Christian Nodskov Duus Nielsen. Efter i 15 år at have boet og drevet virksomheden ATE-Asia i Thailand, som producerer optiske linser til forsvaret, medico- og energibranchen, flyttede han sammen med sin familie til Slagelse. Efter en kortere periode i Danmark blev det besluttet at starte en dansk afdeling til den asiatiske virksomhed ATE, og Christian flyttede ATE-Denmark ind i et kontor på Vækstfabrikken i Slagelse.

- Vækstfabrikken er et godt sted, hvor jeg har ro og fred til mit arbejde, og så er der styr på tingene. Det giver en tryg base for ekspansion, og det er det, jeg har brug for, fortæller Christian Nodskov Duus Nielsen, der har haft kontor på Vækstfabrikken i snart fire måneder.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk