24. maj 2019
71-årige Bente Cilleborg er kendt for både at tale direkte til kunder og journalister: - Du skal ikke fotrografere mig med de her briller på. Foto: Helge Wedel
gallery icon

Se billedserie

71-årige Bente Cilleborg er kendt for både at tale direkte til kunder og journalister: - Du skal ikke fotrografere mig med de her briller på. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu redder Bente sig selv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu redder Bente sig selv
Slagelse - 09. februar 2019 kl. 11:50
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Jeg kommer til at savne den, men jeg skal have noget luft.

71-årige Bente Cilleborg har solgt sin kiosk på Korsør Station. Hun reddede kiosken tilbage i oktober 2013, hvor DSB nedlagde den. Seneste har hun, som den ildsjæl hun er, reddet toi- lettet på stationen. Som det eneste sted i Danmark har DSB omgjort beslutningen om at lukke toilettet, og har nu genåbnet det. Nu redder Bente Cilleborg sig selv fra de ekstremt mange arbejdstimer, hun har lagt i at holde kiosken åben fra tidlig morgen til sen aften.

- Jeg vil gerne fortsætte med at arbejde en smule, siger Bente Cilleborg.Hun har også fiskeri og renskrivning af sin afdøde brors digte på listen over gøremål efter 1. marts, hvor Malak Ali med bopæl på Motalavej er den nye ejer.

Bente Cilleborg er i fuld gang med at planlægge en festlig afskedsreception. Den finder sted onsdag den 27. februar mellem 14 og 17. Angiveligt med musik fra en garde.

- Jeg håber, at mange dukker op, for vi må stå sammen om vores station, siger Bente Cilleborg, der har boet i Korsør de seneste 43 år. Nu med adresse i det tidligere Hotel Jens Baggesens på Batterivej. Før skilsmissen fra sin mand havde de foruden deres egen to børn plejebørn i Tjæreby. Herefter var hun bestyrer af Blomstercafeen på Revvej (tidligere Færgekroen) i seks år. Dernæst på Tinghuskroen som bestyrer i 12 år, inden hun overtog og genåbnede den lukkede DSB-kiosk på stationen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk