23. februar 2020
Livredder Tom Skotte har her tændt hyggebelysningen i hjørnet på det helt nye massagerum. Hans kollega Viktor Levchinko har netop uddannet sig som massør. Foto: Helge Wedel
gallery icon

Se billedserie

Livredder Tom Skotte har her tændt hyggebelysningen i hjørnet på det helt nye massagerum. Hans kollega Viktor Levchinko har netop uddannet sig som massør. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu også massagebilletter til svømmehal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu også massagebilletter til svømmehal
Opdateret 12. september 2019 kl. 10:06
Slagelse - 12. september 2019 kl. 09:22
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Korsør Svømmehal har indrettet to massagerum med tilbud om fysiurgisk-sport og wellnessmassage. Med i prisen er også adgang til svømmehal og sauna. Private massører kan leje sig ind.

Mens politikerne på højtryk drøfter og længe har drøftet lange lukkerperioder for svømmehallerne i Korsør og Slagelse som følge af nødvendige renoveringer og nybygning af 50 meter bassin i Slagelse, så er Korsør Svømmehal klar med nyt tilbud om massage.

To store massagerum med brikse, håndklæder og hyggelig belysning er indrettet i omklædningsrummene for herrer og damer.

- Vi synes selv, at vi har fået to rigtig gode massagerum for de omkring 50.000 kr., vi har brugt, siger svømmehallens teamleder Ronni Erling Børgesen til Sjællandske. Han oplyser, at en times massage koster 350 kroner. Med i prisen er også adgang til svømmehallen og sauna.

Prisen på massage fastsættes efter, hvor erfaren massøren er.

- Vores livredder Viktor Levchinko har netop gennemført uddannelsen. Derfor er prisen 350 kroner, mens prisen er højere hos den private og mere erfarne massør Lisbeth Frank, der har lejet sig ind en gang om måneden. Andre private massører er også velkomne til at leje vores massagerum, siger Ronni Erling Børgesen.

Det nye tilbud om massage i svømmehallen gælder foreløbig kun i Korsør, fordi pladsen mangler i Slagelse.

Rent praktisk bestilles massagebilletterne via svømmehallens hjemmeside, ligesom der kan skrives til korsørsvømmehal@slagelse.dk. Eller ringes på 2246 6621 eller 2232 9224.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk