14. maj 2021
Politikere strides og mundhugges, mens politianmeldelserne fyger. Det er uværdigt for kommunen, raser erhvervsforeninger, herunder Business Slagelse-formand Torben Kjerulff.
gallery icon

Se billedserie

Politikere strides og mundhugges, mens politianmeldelserne fyger. Det er uværdigt for kommunen, raser erhvervsforeninger, herunder Business Slagelse-formand Torben Kjerulff.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu kan det være nok: Tag jer sammen, byråd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu kan det være nok: Tag jer sammen, byråd
Opdateret 29. april 2017 kl. 08:59
Slagelse - 29. april 2017 kl. 06:00
Af Carsten Lysdal

Hvem gider handle og for den sags skyld bosætte sig i en kommune, hvor politikere taler til hinanden, som det sker i øjeblikket?

arrow Læs også: Byråd politianmeldt for læk: Afgørelse syltes til efter valget

Sådan spørger Torben Kjerulff, formand for Business Slagelse, der bramfrit og helt uden at tøve gerne kommer med en opsang.

- Nu kan det være nok. Den negativitet, vi ser, og det, at man bruger tiden på at skyde på hinanden, er dræbende for ikke mindst for vores detailhandel. For hvor attraktivt er det egentlig at komme til en kommune, hvor politikere politianmelder hinanden, lyder det fra formanden, der taler på vegne af alle tre erhvervsforeninger i kommunen.

Pia Kimer Jacobsen, formand for Skælskør Erhvervsforening, er i sagens natur helt på linje med Torben Kjerulff.

- Vi kunne godt tænke os, at kræfterne blev brugt på at udvikle. Det er ikke det, vi ser i øjeblikket, hvor vi kan læse om det ene negative efter det andet, siger hun.

På Slagelse Erhvervsråds generalforsamling forleden var meldingerne de samme. Formand Helge Poulsen vægrer sig ikke ved at kalde de mange personangreb for skadelige og håber på, at særligt byrådets medlemmer finder kammertonen, så kommunens brand kan nyde en opfriskning.

- Det kan ikke passe, at tonen skal være så uforsonlig. Det skader kommunen og vores omdømme. Byrådet skal ikke minde om en polsk rigsdag - det er der ingen, som tjener på, og det kan trække lange spor fremover, varsler han.

arrow Borgmester beklager over for fyret byrådsmedlem
10. november 2017 kl. 06:00 Opdateret: kl. 07:19
arrow Lækket rapport fælder dom: Blaks egne kommentarer afvist
14. september 2017 kl. 07:30 Opdateret: kl. 23:42
arrow Hele byrådet politianmeldt: Det gør politiet nu
09. maj 2017 kl. 10:36 Opdateret: kl. 10:36
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk