18. oktober 2019
Det er entreprenørfirmaet Arkil A/S, der har bygget ramperne, hvor også broen over motorvejen er gjort 2,2 meter bredere, så der er blevet plads til venstre-svingbaner. Foto: Slagelse Kommune
Det er entreprenørfirmaet Arkil A/S, der har bygget ramperne, hvor også broen over motorvejen er gjort 2,2 meter bredere, så der er blevet plads til venstre-svingbaner. Foto: Slagelse Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu har man husket at få lokalrådsformand med

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu har man husket at få lokalrådsformand med
Slagelse - 16. oktober 2018 kl. 10:32
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da det første spadestik blev markeret klokken 10 mandag den 18. september 2017 med blandt andet borgmestertale, var ildsjælen og mangeårig forkæmper for de østvendte ramper og formand for Vemmelev Lokalråd Jytte Knuth ikke inviteret med.

Men det er hun til indvielsen, der finder sted tirsdag den 23. oktober klokken 13.

Det forsikrer afdelingsleder ved natur, vej og trafik Christian Schou Rasmussen, da Sjællandske spørger.

Ramperne fra Bildsøvej ved afkørsel 41 Tjæreby bliver åbnet for bilisterne den 23. oktober, når kaffen er drukket, snoren klippet og der har været taler af borgmester John Dyrby Paulsen (S), udvalgsformand og medlem af Folketingets Transportudvalg Villum Christensen (LA) samt byrådsmedlem og tidligere Korsør-borgmester Flemming Erichsen (S). De to sidstnævnte er gengangere fra spadestikket, mens borgmesteren er ny. Indvielsen begynder klokken 13.

Christian Schou Rasmussen oplyser, at det er planen nogle måneder efter åbningen at foretage nye trafiktællinger i området . Målet med de nye tællinger er at få dokumentation via sammenligning med tællinger fra 2015 og 2018 for, hvordan ramperne har ændret trafikmønstrene.

En af forventninger er, at langt færre lastbiler vil køre gennem Vemmelev, når de kan komme på/af motorvejen mod/fra København via de nye ramper.

De nye motorvejsramper har været på ønskesedlen i mere end 25 år.

De er finansieret af staten og Slagelse Kommune, som hver har betalt 12 mio. kroner. En investering som borgmesteren kalder god.

- Jeg er ikke tvivl om, at det er en god investering for vores kommune. Det kommer til at få betydning for bosætningen i Vemmelev, og det kommer til at få betydning for de mange turister, som får nemmere ved at komme til og fra sommerhusområderne, siger John Dyrby Paulsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk