29. november 2020
Forpagter af Skælskør Fisk, Jørgen Ibsen, har fået tilsagn til støtte på 300.000 kr. til etablering af et røgeri og en helt ny fiskecafé. Begge dele skal skabe arbejdspladser og trække turister til området. Foto: presse
Forpagter af Skælskør Fisk, Jørgen Ibsen, har fået tilsagn til støtte på 300.000 kr. til etablering af et røgeri og en helt ny fiskecafé. Begge dele skal skabe arbejdspladser og trække turister til området. Foto: presse
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu er der flere puljemidler til udvikling på landet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu er der flere puljemidler til udvikling på landet
Slagelse - 12. juni 2018 kl. 09:57
Af Anna Egeris Karstoft

Har du en god idé til et almennyttigt projekt, der gør det mere attraktivt at bo på landet, eller har du lyst til at starte en virksomhed uden for Slagelse by? Så har Landudvikling Slagelse netop fået ekstra midler i LAG-puljen, så der nu er hele 1,3 mio. kr. i puljen, som man kan ansøge om at få del i.

Midlerne, der kommer fra EU, doneres også til udviklingsprojekter i mindre og mellemstore virksomheder, der rækker ud over virksomhedens almindelige drift. Et kriterium for at få del i midlerne er, at projekterne skal ligge uden for Slagelse by, skriver Landudvikling Slagelse i en pressemeddelelse.

- Som virksomhed er der rigtig gode muligheder i LAG-midlerne i forhold til andre fondsmidler. Det er nemlig helt unikt, at man kan få støtte direkte til virksomheden. Også til investeringer, som bliver virksomhedens ejendom. Målet er vækst og flere arbejdspladser i landområderne, udtaler koordinator i LAG-sekretariatet Anne Mette Christiansen.

Der er frist den 21. august, men det er fornuftigt at kontakte LAG-sekretariatet allerede inden sommerferien, hvis man har en idé til et udviklingsprojekt, fremgår det af pressemeddelelse.

Man kan få helt op til 50% i støtte, og der er i den seneste periode blevet uddelt fra 100.000 kr. og helt op til 430.000 kr.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk