13. december 2019
En 28-årig mand fra Slagelse slap forleden med tre måneders ubetinget fængsel, mens de øvrige seks måneder blev gjort betinget. Dertil samfundstjeneste og frakendelse af kørekortet.
En 28-årig mand fra Slagelse slap forleden med tre måneders ubetinget fængsel, mens de øvrige seks måneder blev gjort betinget. Dertil samfundstjeneste og frakendelse af kørekortet.
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ni måneders fængsel for dødstrusler og påkørsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ni måneders fængsel for dødstrusler og påkørsel
Slagelse - 10. august 2019 kl. 10:55
Af Kim Brandt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter en meget lang dag i retten med mange forklaringer og tilmed et videoklip, der viste, hvordan en 28-årig mand bevidst påkørte en jævnaldrende mand og efterfølgende bakkede ind i hans bil, så lød dommen på i alt ni måneders fængsel, 80 times samfundstjeneste og en frakendelse af kørekortet.

arrow Læs også: Gjorde eks-kærestes liv til et helvede

Seks af de ni måneders fængsel blev dog gjort betinget, oplyser anklagerfuldmægtig Tina Susanne Nielsen til Sjællandske.

Hun havde bedt om en straf på mellem ni og 12 måneders fængsel, så hun er egentlig meget godt tilfreds med resultatet:

- Den 28-årige blev dømt for samtlige forhold - undtagen et enkelt forhold om THC (cannabis, red.) i blodet, siger hun.

Hele balladen bunder i et særdeles turbulent forhold mellem den nu dømte og hans ekskæreste samt dennes nye kæreste.

Som beskrevet i Sjællandske var der tale om et alenlangt anklageskrift med hele 19 forhold, hvor de alvorligste var flere dødstrusler mod ekskæresten. Endvidere blev den 28-årige dømt for med vilje at påkøre en jævnaldrende mand og dennes bil, så der skete skader for ikke under 46.000 kroner. Den episode fandt sted i Skælskør den 6. december sidste år, mens chikanen af ekskæresten har fundet sted over længere tid.

Truslerne fortsatte helt frem til den 27. juni i år, hvor den 28-årige igen opsøgte sin tidligere kæreste, som nu befandt sig i Slagelse.

Med en pistollignende genstand samt en kniv fremsatte han igen flere trusler, som til sidst gjorde, at han blev anholdt af politiet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk