30. marts 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Naturstyrelsen løfter en pegefinger over for Slagelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Naturstyrelsen løfter en pegefinger over for Slagelse
Opdateret 14. april 2015 kl. 11:30
Slagelse - 14. april 2015 kl. 06:30
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er lagt op til i Slagelse Kommunes spildevandplan, at færre beboere på landet skal lave dyre kloakeringer. Men i Naturstyrelsen er der ikke tilfredshed med den fremgangsmåde.

- Naturstyrelsen har noteret sig, at der i forslaget lægges op til, at kommunen ikke gennemfører den samlede indsats over for de ukloakerede ejendomme, som kommunen i henhold til vandplan 2009-2015 er forpligtet til at gennemføre, skriver styrelsen i en indsigelse, som styrelsen selv betegner som usædvanlig.

Sædvanligvis kommenterer man nemlig ikke kommunernes forslag til spildevandsplaner.

- Men da Slagelse Kommunes planlagte spildevands-indsats har været genstand for en del medieomtale, finder Naturstyrelsen anledning til at fremsende bemærkninger, hedder det i brevet, der er underskrevet af kontorchef Thomas Bruun Jessen.

Formand for kommunens udvalg for plan, erhverv og miljø, Villum Christensen, Liberal Alliance, der også er medlem af Folketinget, tager dog til genmæle.

- Naturstyrelsen anlægger udelukkede en teknokratisk tilgang, som jeg slet ikke kan forestille mig bliver resultatet. Man vil bare give påbud for enhver pris, og det gør vi ikke, uden det er den absolut sidste løsning på problemet, og at det kan godtgøres, at det virker, siger Christensen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk