16. oktober 2021
Formand for Natteravnene Slagelse, Bill Krogh (t.h.) har længe arbejdet for, at der igen skal være Natteravne i Skælskør. Foto: Solveig Hansen
Formand for Natteravnene Slagelse, Bill Krogh (t.h.) har længe arbejdet for, at der igen skal være Natteravne i Skælskør. Foto: Solveig Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Natteravnene er tilbage i byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Natteravnene er tilbage i byen

Alt tyder nu på, at der igen vil være natteravne på gaden i Skælskør fra på fredag. Tirsdag er der møde i Netværkshuset på Næstvedvej 7B, hvor alle interesserede er velkomne.

Slagelse - 18. september 2021 kl. 10:36
Af Solveig Hansen

Ravnen er kulsort i sin fjerdragt. Det er Natteravnene ikke, men de færdes derimod i mørke i gule jakker.

Og fra på fredag den 24. september tegner alt på, at der igen vil være Natteravne i Skælskør.

- Vi er slet ikke i tvivl om, at vi på mødet på tirsdag får tilrettelagt det sådan, at der igen vil være Natteravne i byen fra på fredag, siger Bill Krogh.

Han er formand for Natteravnene Slagelse, og i lang tid har han forsøgt at få hvervet frivillige i Skælskør, der gerne indimellem vil bruge en aften og en nat på at gå rundt i byen for at lægge en dæmper på de afledte konsekvenser af en festlig cocktail af unge, natteliv, og alkohol.

- Der var 17 tilmeldt på vores første møde for en måneds tid siden, og jeg håber at alle 17 kommer igen på tirsdag og gerne endnu flere, siger Bill Krogh, der selv er på gaden som Natteravn i Slagelse flere gange om måneden.

Ingen løftede pegefingre

- Vi er ikke et vagtværn, og vi kommer ikke med løftede pegefingre. Vi har jo også selv været unge engang, siger Bill Krogh.

I stedet har natteravnene ifølge Bill Krogh et ønske om at skabe tryghed og vise omsorg, og Natteravnene er fra begyndelsen af tænkt som en forebyggende indsats, hvilket alt tyder på også er tilfældet.

- Vi har af politiet fået at vide, at der er en halvering af vold og hærværk i byen, når der er Natteravne på gaden, siger Bill Krogh, der glæder sig over, at det nu tegner til, at Natteravnene snart er tilbage i Skælskør.

Indtil videre vil Natteravnene i Skælskør høre under foreningen Natteravnene Slagelse.

- Det har hele tiden været mit ønske at få en afdeling af lokale Natteravne i Skælskør, og jeg har virkelig knoklet for det, siger Bill Krogh.

Uanset om man blot vil høre mere om at være Natteravn eller vil melde sig som frivillig, så er man velkommen tirsdag aften klokken 18.30 i Netværkshuset på Næstvedvej 7B, hvor der er netværksmøde.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk