31. marts 2020
Naboer til Stationsvej 3 er forundrede over, at politiet ikke gør noget ved forholdene på adressen. Flere postulerer, at der foregår handel med narkotika på stedet. Foto: Carsten Lysdal
gallery icon

Se billedserie

Naboer til Stationsvej 3 er forundrede over, at politiet ikke gør noget ved forholdene på adressen. Flere postulerer, at der foregår handel med narkotika på stedet. Foto: Carsten Lysdal
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Narkosalg og ballade: Naboer råber vagt i gevær efter skyderi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Narkosalg og ballade: Naboer råber vagt i gevær efter skyderi
Slagelse - 05. juli 2019 kl. 06:00
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 39-årig mand fra lokalområdet blev onsdag aften anholdt efter at være gået amok med en hardballpistol.

arrow Læs også: 39-årig amok med hardballpistol: Skal halvandet år i fængsel

Hans skyderi, som skyldtes en intern batalje i misbrugsmiljøet og det faktum, at han tidligere på dagen ifølge politiet var blevet bortvist fra et opholdssted på Stationsvej 3. Sagen er dog nu afsluttet, lyder det fra politiet.

Ifølge beboere tæt ved det omtalte værested, der før kommunesammenlægningen var kommunalt støttet til brug for socialt udsatte, men i dag er på private hænder, bør politiet dog skærpe opmærksomheden.

Naboer, som Sjællandske har talt med, men som her ikke ønsker at stå frem med navn af frygt for repressalier, siger, at der tit er fest og ballade på adressen, hvis naboejendom er sat til salg.

- Det kan jeg skam godt forstå, den er, lyder det fra en beboer, der bor ganske tæt på den hvide bygning, hvis ene halvdel agerer rum for vedligeholdelse af både, mens den anden fungerer, som den har gjort i omtrent 25 år - som et samlingssted for misbrugere og ifølge naboerne narkosælgere.

Det er foreningen Humlebien, der lejer sig ind i den nævnte del af bygningen. En forening, det ikke lykkedes avisen at træffe torsdag eftermiddag.

Refugium ApS med adresse i Charlottenlund ejer ejendommen. Mere nøjagtigt Finn Leerbeck, der er vidende om, at stedet engang var værested - betalt af kommunen - og i praksis stadig fungerer sådan.

- Men mine lejere har en kontrakt, og så længe de betaler, foretager jeg mig ikke noget. Jeg ved ikke, om der sælges stoffer, og i hvor stor grad det måtte være tilfældet. Reelt kan jeg ikke gøre noget ved det, siger Finn Leerbeck, der konstaterer, at der bliver betalt husleje rettidigt.

- Så når alt fungerer, og jeg får min husleje, vil jeg ikke gøre noget, pointerer han.

Ifølge lokalpolitiet i Slagelse ser man heller ikke her anledning til at gøre noget drastisk nu og her. Man konstaterer i den forbindelse, at man ud over hændelsen onsdag aften også har besøgt stedet i 2009. Dengang sigtede man en mand for salg af euforiserende stoffer på adressen.

arrow 39-årig tiltalt for brutal vold: - Jeg skyder jer allesammen
19. august 2019 kl. 06:20 Opdateret: kl. 15:17

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk