17. december 2018
Arnestedet er i køkkenet (vinduet til højre), hvorfra der stod gevaldige flammer.  Billedet her er taget fra baggården på Herluf Trollesvej.
gallery icon

Se billedserie

Arnestedet er i køkkenet (vinduet til højre), hvorfra der stod gevaldige flammer. Billedet her er taget fra baggården på Herluf Trollesvej.
Foto: KIM BRANDT
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nabo: - Vi råbte og kastede sten på hans vindue

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nabo: - Vi råbte og kastede sten på hans vindue
Opdateret 19. april 2018 kl. 09:45
Slagelse - 18. april 2018 kl. 19:46
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En ellers solbeskinnet forårsformiddag fik pludselig en uventet, dramatisk drejning, da en lejlighed på Kalundborgvej - lige ved rundkørslen ved Herluf Trollesvej i Slagelse - onsdag brød ud i lys lue.

arrow Læs også: Ild i etageejendom: Mand forbrændt - kat døde

Det brændende faktum, der bevirkede en totalt tilsodet bolig på første sal i etageejendommen, fik såvel naboer som forbipasserende på dupperne.

- Jeg stod i kælderskakten og kunne pludselig se røg og flammer. Jeg begyndte at råbe og kaste sten på vinduerne for at vække ham. Tilsyneladende sov han, bemærkede Sonja Banemann, der bor lige om hjørnet op ad Herluf Trollesvej.

Hun anede hurtigt uråd, da hun kunne se flammer og til sidst et køkkenvindue, der simpelthen eksploderede.

- Han kom ud til vinduet, og jeg råbte, at han skulle lukke døren ind til køkkenet. Det var meget voldsomt, lød øjenvidneberetningen fra en nabo tæt på.

Ifølge indsatsleder på stedet, Michael Gravgaard fra Slagelse Brand og Redning, er branden opstået i køkkenet. Formentlig fra et komfur og et blus, som den 46-årige beboer tilsyneladende har tændt og så glemt.

Han blev reddet ud på en stige i det vindue, der vender ud mod Kalundborgvej. Det var dog ikke beredskabets egen stige, der blev brugt. Det blev i stedet naboens. I øvrigt på foranledning af naboer og en mindre forsamling, der var til samtale hos Bedemand Willers på hjørnet.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser onsdag aften, at manden blev sendt til Slagelse Sygehus umiddelbart i kølvandet på branden - efter at være blevet alvorligt forbrændt. Senere røg han dog til Rigshospitalet grundet sine kvæstelser, lyder det fra vagtchefen.

Hans tilstand er fortsat alvorlig.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk