22. oktober 2018
Den milliondyre Audi er ikke meldt stjålet. Det er ejeren/brugeren, der har kørt den frem til det øde sted, hvor den så efterfølgende er brændt af. Foto: Helge Wedel
gallery icon

Se billedserie

Den milliondyre Audi er ikke meldt stjålet. Det er ejeren/brugeren, der har kørt den frem til det øde sted, hvor den så efterfølgende er brændt af. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mystisk afbrænding af dyr Audi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mystisk afbrænding af dyr Audi
Slagelse - 05. december 2017 kl. 07:10
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ejeren til en afbrændt Audi til over 1,5 millioner kroner har ikke kunnet hjælpe politiet med en forklaring. Bilen er ikke meldt stjålet.

arrow Læs også: Brændt Audi brugt til kriminalitet

En udbrændt Audi til over 1,5 million kroner og stadig med den forreste nummerplade på stod mandag formiddag fortsat udbrændt bag bygningerne på det tidligere fodboldstadion på Ørnumvej i Korsør.

Alarmen om branden i den dyre bil lød til brandvæsenet fredag den 1. december klokken 19.23. Ikke langt derfra bag en anden bygning holder en anden noget ældre men også udbrændt bil.

Begge biler er mærket med politistrimler.

Ejeren af den forholds nye og dyre Audi er ifølge politikommissær Flemming Jensen ved lokalpolitiet i Slagelse ked af det, men har ikke kunnet hjælpe politiet nærmere en opklaring. Bilen er ikke meldt stjålet.

- Det er ejeren/brugeren af bilen, der har kørt den frem til stedet, hvor den er brændt af, da vedkommende kommer tilbage, siger Flemming Jensen. Han tilføjer, at politiet ingen konkret mistanke har til ejeren, men at sagen fortsat efterforskes, så politiet hører meget gerne fra vidner, der har set noget i det pågældende område fredag aften. De kan kontakte politiet på 114.

Flemming Jensen har ingen oplysninger om, hvorfor bilen blev parkeret på det mørke og forholdsvis øde sted, ligesom han heller ikke har oplysninger om, hvor ejeren af bilen er fra.

Generelt oplyser politikommissæren, at politiet ofte ser bilafbrændinger i forbindelse med kriminalitet, hvor afbrænding ske for at slette mulige spor, men i tilfældet med Audien er der altså ingen konkrete mistanker mod ejeren.

Det er ejerne af de afbrændte biler eller deres forsikringsselskaber, der har pligt til at fjerne bilerne.

- Politiet bruger ikke penge på at få fjernet udbrændte biler, siger Flemming Jensen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk