17. september 2021
Ejer af KonditorBager i Slagelse er taget under konkursbehandling. Det fremgår af Statstidende.
Ejer af KonditorBager i Slagelse er taget under konkursbehandling. Det fremgår af Statstidende.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mystikken afblæst: Ejer begæret konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mystikken afblæst: Ejer begæret konkurs

Kunder behøver ikke længere undre sig. Ejer af KonditorBager på Rådhuspladsen i Slagelse, Niels Høy, er blevet taget under konkursbehandling. Begæringen blev modtaget torsdag, men først offentliggjort i weekenden.

Opdateret 25. juli 2021 kl. 19:33
Slagelse - 25. juli 2021 kl. 19:00
Af Carsten Lysdal

Over 30 års bagervirke er slut. I hvert fald med det CVR-nummer, som knytter sig til KonditorBager på Rådhuspladsen 6 i Slagelse.

arrow Læs også: Støv, spindelvæv og skimmelsvamp: Bager får - igen - med bødeblokken

I weekenden blev det via Statstidende kundgjort, som det hedder, at Skifteretten i Næstved har taget indehaver og konditor Niels Høy under konkursbehandling. Det sker med dekret modtaget torsdag.

Dermed skal eventuelle kreditorer, kunder, ansatte og leverandører, der mener at have penge til gode, ikke gå til virksomheden, men i stedet kurator og advokat Sten Corfix Jensen, Advokatfirmaet Svendsen i Haslev.

For bare et par dage syntes det uvist i offentligheden, hvorfor bagerforretningen pludselig var lukket og medarbejdere sendt hjem.

Det lå imidlertid i kortene, at butikken stod over for en lukning.

- Personalet har længe haft den opfattelse, at de ikke gad forretningen mere, da de var ligeglade med hygiejne, kunder , vare m.v., lyder det fra en kilde med kendskab til forholdene i Sjællandske lørdag, ligesom en besked til ansatte i sidste uge angiveligt har lydt, at de ikke ville modtage løn.

Et faktum er nu, at virksomheden drejer nøglen.

Sluttede med anmærkninger

Navnet »KonditorBager Slagelse« har tegnet foretagendet siden 2018. Før det var butikken kendt som Guldbageren og før det Rådhuskonditoriet, der stammer tilbage fra registreringen af virksomheden den 30. oktober 1990.

Dermed er det et mangeårigt bagervirke, som nu slutter, hvilket tilmed sker med flere sure smileys.

For nogle måneder siden vakte et besøg af Fødevarestyrelsen nedadvendte mundvige i den kontrolrapport, som ejerne tilsyneladende ikke så synderlig anledning til at tage til efterretning.

Åbne pakker af mel opbevaret på et lager med »skimmellignende vækst«, spindelvæv, støvansamlinger og fund af madrester fik styrelsen til at løfte pegefingeren ad flere omgange, og fordi man på efterfølgende kontrolbesøg ikke havde bragt forholdene i orden, kostede det indskærpelser og bøder. Ikke engang ved tredje besøg var tingene blevet forbedret.

Det har ikke været muligt at få kontakt til ejerne, Niels og Tina Høy, som har drevet forretningen sammen.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk