20. april 2021
Rytteren er her på vej for at minde Sjællandske om, at han intet ønsker at oplyse om sin hesteparkering på Motalavej. Foto: Helge Wedel
Rytteren er her på vej for at minde Sjællandske om, at han intet ønsker at oplyse om sin hesteparkering på Motalavej. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mystik om tavs rytter på p-plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mystik om tavs rytter på p-plads

En stor bryggerhest med oppakning blev mandag ved frokosttid fortøjret ved parkeringspladsen på Motalavej over for Lidl.

Slagelse - 29. marts 2021 kl. 16:58
Af Helge Wedel

Det forholdsvis sjældne syn vakte nogen opsigt. Når fodgængere søgte at nærme sig for klappe den brune hest blev de mødt af no-no-no fra den mandlige rytter, der var iført en strikket hue.

arrow Læs også: Sag om mystisk tavs rytter opklaret
Spiste frokost

Han sad lidt derfra, hvor han spiste sin frokost, mens hesten skrabede utålmodigt i asfalten. På et tidspunkt hev den også så meget i fortøjningen, at metalgelænderet rokkede faretruende.

Manden rejste sig og viste en lille træpind til hesten, hvorefter den blev rolig.

Sjællandske spurgte på engelsk, hvor hest og rytter kom fra, men den udenlandske mand ønskede ikke at oplyse noget som helst om sin hesteparkering på den offentlige parkeringsplads.

Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk