31. maj 2020
»Møllejul« gik første gang over scenen på Det Lille Teater i 2017. Nu er forestillingen en fast juletradition for Musicalscenen. Foto: Per Vagnsø
»Møllejul« gik første gang over scenen på Det Lille Teater i 2017. Nu er forestillingen en fast juletradition for Musicalscenen. Foto: Per Vagnsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musicalscenen holder jul i møllen for tredje gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musicalscenen holder jul i møllen for tredje gang
Slagelse - 07. november 2019 kl. 08:52
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det ender nok med, at det slet ikke bliver jul, hvis Musicalscenen ikke har spillet »Møllejul«. I hvert fald er det nu tredje år, historien om alle nisserne i møllen går over scenen på Det Lille Teater, så en tradition må siges at være skabt.

Fra år til år bliver forestillingen opgraderet. I år for eksempel med ny-udsmykkede kulisser, der ifølge PR-ansvarlig i Musicalscenen, Ida Dalbjerg, løfter oplevelsen til et nyt niveau.

- Vores dygtige amatørskuespillere og produktionsgruppe er gået til opgaven med liv og sjæl. Vi er sammen gået igennem et stormvejr undervejs, men står stærkt sammen og er klar til at give jer en kæmpe oplevelse, lyder Ida Dalbjergs løfte til publikum.

Hele 27 store som små amatørskuespillere er på scenen i de små tre timer, der går med at få reddet julen i Katrine Colding Pedersens historie med 17 sange af Jacob Seersholm om alle de problemer, der opstår i møllens forskellige etager, da møllevingerne pludselig en dag stopper. Det er en alvorlig sag, for møllen producerer julestemning.

Det er også tredje gang, Katrine Colding Pedersen instruerer løjerne.

»Holdet bag stykket skaber magi og julestemning, som vi kender den fra vores barndom. De er sande julestjerner hver og en, og jeg er stolt af at lade dem vise deres magiske forestilling frem«, skriver Katrine Colding Pedersen i programmet.

Det, der på overfladen er et rigtigt juleeventyr, er tilsat underliggende, samfundsmæssige pointer, som både opmærksomme børn og voksne kan fange.

»Møllejul« har premiere 30. november og spiller igen 1., 6., 7. og 8. december. Forestillingen er i to akter, og ekstra julehumør kan købes i caféen i pausen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk