21. september 2020
Al maden inklusiv den brune sovs var klar til servering, men Anni Bähring og cafeens øvrige frivillige måtte smide det hele ud. Foto: Helge Wedel
gallery icon

Se billedserie

Al maden inklusiv den brune sovs var klar til servering, men Anni Bähring og cafeens øvrige frivillige måtte smide det hele ud. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mus lukker spisested - al mad smidt ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mus lukker spisested - al mad smidt ud
Slagelse - 11. december 2019 kl. 17:05
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Over 40 sultne måtte gå med uforettet sag og tomme maver, da de onsdag ved middagstid kom for at spise hakkebøf med kartofler og brun sovs i brugercafeen på plejecenter Lützensvej i Korsør.

arrow Læs også: Mus fanget - spisested genåbnes

- Det er bare så ærgerligt, men der er ikke andet at gøre end at følge fødevaremyndighedernes anvisninger, som vi fik, da vi straks kontaktede dem, efter at have set musen, siger Anni Bähring til Sjællandske. Hun er formand for brugerrådet, som med frivillige driver brugercafeen, hvor et varmt måltid mad kan købes for 35 kroner.

Musen blev set i et lille lagerlokale ved siden af køkkenet, hvor den forsvandt ud under døren.

- Vi gav dem pengene tilbage, for beskeden fra fødevaremyndighederne er, at maden ikke må bruges men skal destrueres, så det bliver den, selv om det er et ærgerligt spild, siger Anne Bähring.

Hun regner med, at brugercafeen må holde lukket resten af ugen indtil køkkenet er frikendt for levende mus og grundigt rengjort og desinficeret.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk