28. september 2020
I lokalerne på Bakkenborgvej 8, hvor Punkt 1 tidligere lå, ligger per den 15. februar i stedet Fair Fitness.Arkivfoto Solveig Hansen
I lokalerne på Bakkenborgvej 8, hvor Punkt 1 tidligere lå, ligger per den 15. februar i stedet Fair Fitness.Arkivfoto Solveig Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Motionscenter rykker ind på Bakkenborgvej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Motionscenter rykker ind på Bakkenborgvej
Slagelse - 13. januar 2020 kl. 16:07
Af Solveig Hansen

Skælskør: Engang var det dagligvarer, der var på hylderne på adressen Bakkenborgvej 8 i Skælskør. Det var dengang, der endnu var noget, der hed Favør. Sidenhen blev der solgt hvidevarer gennem hvidevarekædenPunkt 1, men i foråret 2019 var det også slut med det.

Per 15. februar i år kommer der så nye og helt anderledes varer på hylderne, da fitnesskæden Fair Fitness rykker ind med et tilbud om både bedre konditionstal, stærkere muskler og en sundere livsstil.

Selv om der i skrivende stund endnu er en måned til, at Fair Fitness åbner i Skælskør, er de første mange medlemsskaber allerede oprettet, da kæden har udbudt 250 medlemskaber på Facebook til en favorabel pris året ud. Et godt timet tidspunkt, der tilsyneladende hos mange falder belejligt med et nyt års forsæt om at komme i bedre form.

Kæden Fair Fitness har allerede etableret sig i 22 byer på Sjælland, hvor de nærmeste i forhold til Skælskør er blandt andet Sorø, Fuglebjerg og Næstved. Skælskør er nummer 23 i rækken.

Bag Fair Fitness står blandt andet Preben Andersen via Know-how Holding ApS.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk