13. juni 2021
En 52-årig mor har tilsyneladende et lidt andet forhold til opdragelse end mange andre forældre. Nu tiltales hun for systematisk vold mod datter.
En 52-årig mor har tilsyneladende et lidt andet forhold til opdragelse end mange andre forældre. Nu tiltales hun for systematisk vold mod datter.
Foto: Simon Knudsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mor tiltalt for grov vold mod lille datter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mor tiltalt for grov vold mod lille datter
Slagelse - 28. august 2019 kl. 06:20
Af Carsten Lysdal

En 52-årig cambodjansk statsborger med adresse i Slagelses østby tiltales i dag for legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter ved Retten i Næstved. Det skriver Sjællandske.

arrow Læs også: Retssag stoppet efter fire timer

Kvinden, der er mor til en i dag 10-årig pige, har ifølge anklageskriftet været så hjerteløs og voldsom i sin facon, at hun risikerer at ryge i fængsel for volden, der tangerer mishandling og har stået på, siden datteren var blot tre år gammel.

Moren anklages således for siden 2012 at have tævet sin datter, herunder stukket hende med spisepinde og slået hende til blods med træbøjler, som i et enkelt tilfælde er flækket efter slaget. Ifølge anklageskriftet skal hun have vendt bøjlen på den måde, at hun ramte ben, arme og skulderregion med de påsatte metalhængere, hvilket har forårsaget åbne sår.

Der nedlægges endvidere påstand om, at kvinden udvises af landet.

Morens vold har angiveligt fundet sted flere steder: i en bil, på hjemadressen og ud for venindens bopæl. Tilmed har den været systematisk igennem årene. Ifølge politiet fra 2012 til maj 2019.

Lussinger og skub, så datteren som ganske lille mistede balancen og faldt ind i møbler og andre ting, har også været en del af mishandlingen, som ifølge anklageskriftet er sket i opdragelsesøjemed.

Anklagemyndigheden ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi bemærker samme sted, at moren har udnyttet datterens værgeløse tilstand og gjort hende fortræd i en grad, at den lille pige er blevet påført blødninger, blodunderløbne mærker, sår og andet på flere forskellige steder af kroppen.

Datteren melder desuden i dag om daglig, kontinuerlig smerte i brystregionen, hvor den tiltalte mor har ramt hende med knytnæveslag og stik med metalspisepinde igennem årene.

Retssagen finder sted onsdag og fredag, hvor dommen ventes at falde.

Hvor langt tror du Danmark når ved EM
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk