27. maj 2019
Træet har tydelige mærker. Det standsede den løbske bil, så den ikke fortsatte ned på fortovet, hvor en mor gik med sine to børn.  Foto: Helge Wedel
gallery icon

Se billedserie

Træet har tydelige mærker. Det standsede den løbske bil, så den ikke fortsatte ned på fortovet, hvor en mor gik med sine to børn. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mor og børn i fare da bilbugsering gik galt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mor og børn i fare da bilbugsering gik galt
Slagelse - 17. januar 2019 kl. 07:14
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mor og to børn og cyklist i fare, da bugsering af bil gik galt på Skovvej. På Revvej påkørte flugtbilist parkeret bil, så den ramte en anden bil.

arrow Læs også: Politiet: Alt for mange kører for hurtigt ved skolerne

Tirsdag var de smadrede bilers dag i Korsør.

Mellem klokken 14 og 15 gik en bilbugsering helt galt på Skovvej, da en bilist trak en grå vw-personbil med et reb. Det var fastgjort til den grå bils anhængertræk, så bugseringen foregik baglæns forbi børneinstitutionen Bøllebobben. En mor med to børn får en stor forskrækkelse, da de går på fortovet samtidig med, at bilbugseringen går galt. Den grå bil brager så hårdt ind i et træ, at ruden i førerside smadrer og bildøren ødelægges.

På Facebook skriver Britt Kvandal om den utrygge oplevelse på Skovvej:

»Er I klar over, hvor meget skade I kunne have lavet? Heldigvis for mig og mine to børn ramte I ind i et træ, så vi undgik at blive ramt. Stakkels den mand, der lige med nød og næppe nåede at hoppe af sin cykel, da I kom kørende og slet ikke havde styr på jeres biler«.

Politikommissær ved lokalpolitiet i Slagelse Joy Haensel oplyser til Sjællandske, at der ingen anmeldelser er om uheldet på Skovvej. Ved bilbugsering må hastigheden maksimun være på 40 km/t, ligesom der skal trækkes i de anordninger, som bilerne foran er udstyret med til at blive trukket i.

Ved 17-tiden gik det galt på Revvej.

- Vi får en anmeldelse om påkørsel af en parkeret bil i en p-pås af en ukendt bilist, der er flygtet fra stedet. Påkørslen er så kraftig, at bilen ryger frem og rammer en anden parkeret bil, siger Joy Haensel.

Vidner har set en sort stationcar, som sættes i forbindelse med påkørslen.

Politiet hører gerne fra vidner, der skal ringe 114 med oplysninger.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk