25. marts 2019
En perle, som ejendomsmægler Pernille Sams bemærkede det i sin salgsannonce,  får nu nye ejere. Michael Falchs hus er solgt.
En perle, som ejendomsmægler Pernille Sams bemærkede det i sin salgsannonce, får nu nye ejere. Michael Falchs hus er solgt.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Michael Falchs million-idyl solgt til prisen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Michael Falchs million-idyl solgt til prisen
Slagelse - 20. august 2018 kl. 06:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sanger og skuespiller Michael Falch satte for nylig sin ejendom ved Vester Bøgebjerg mellem Korsør og Skælskør til salg. De 195 kvadratmeter lystejendom med udsigt til Storebælt blev udbudt via liebhaver-ejendomsmægler Pernille Sams og kunne erhverves for den nette sum af 5,5 millioner kroner.

arrow Læs også: Nu kan du købe Michael Falchs hus

I forbindelse med annonceringe meddelte han, at han i hvert fald regnede med at spille efterårssæsonen færdig på Boeslunde Boldklubs veteran-fodboldhold, og det bliver også tilfældet - også selv om huset nu er blevet solgt. Og til prisen vel at mærke.

Det meddeler ejendomsmægleren, som på sin hjemmeside har placeret »solgt«-mærkatet på det bærende billede i salgsannoncen.

Michael Falch bekræfter over for Sjællandske søndag, at stedet er solgt.

- Selv om det er stærkt glædeligt, at mine seks børnebørn snart trækker mig til København, så er det jo også meget vemodigt at skulle forlade det skønne sted i Vester Bøgebjerg, indrømmer Michael Falch, som selv betegner salget som et lynhurtigt af slagsen.

De nye ejere overtager den 1. november, og til den tid vil sangeren kun have gode minder.

- Jeg har haft nogle ekstremt kreative år her på egnen med masser af nye sange, to bøger og de største turnéer, jeg har oplevet siden Malurt. Det har været rigtig godt for min sindsro at bo her, siger han og tilføjer:

- Nu er der så god tid til at klinge af og pakke ned, og i efteråret skal jeg jo forsvare min position som topscorer på Boeslundes veteranhold, præciserer han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk