19. marts 2019
Erik Madsen har forlængst lagt boksehandskerne på hylden. Nu får han blandt andet motion gennem kroket. Foto: Per Vagnsø
gallery icon

Se billedserie

Erik Madsen har forlængst lagt boksehandskerne på hylden. Nu får han blandt andet motion gennem kroket. Foto: Per Vagnsø
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mesterbokser hygger sig med kroket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mesterbokser hygger sig med kroket
Slagelse - 11. juli 2018 kl. 10:03
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jo, det er da også vigtigt, at det er kroket, de er samlet om, men det er hyggen, der trækker mest, når +60'erne samles med køller og kugler to gange om ugen eller til sommerstævne hos Marievang IF på banerne ved B. 73 i Slagelse. Her var 64 kroket-seniorer fra Slagelse, Skælskør, Eggeslevmagle, Sorø, Lejre og Raklev samlet om spillet, og blandt dem var 72-årige Erik Madsen - tidligere dansk mester i levægts-boksning og med ved OL i 1972.

- Selv om man har været en stor stjerne på ét eller andet område, kan man godt gå og hygge sig med kroket, fastslår den tidligere bokser, der lagde den hårdtslående sport på hylden i 1975 men stadig er aktiv omkring træningen i Slagelses bokseklub. Blandt andet takket være løbeturene med bokserne får han holdt sig selv vedlige.

Det var fjerde gang, Marievang IF's projekt Idræt om Dagen havde arrangeret stævne. Til daglig er de omkring 20 aktive spillere, hvor af nogle også deltager ved danmarksmesterskaber andre steder i landet.

Spillet foregår par mod par, og formand Lissa Pedersen fortæller, at klubben tidligere også havde et tilbud om krolf.

- Men der var nogle, der sagde: Herregud, man skal jo bare ramme det hul. I kroket skal man virkelig bruge hovedet, fastslår hun.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk