22. maj 2019
Onsdag nød børnene i fodboldskolen at spille sammen med tidligere landsholdsspiller Nicolai Stokholm. Foto: Helge Wedel
gallery icon

Se billedserie

Onsdag nød børnene i fodboldskolen at spille sammen med tidligere landsholdsspiller Nicolai Stokholm. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Meget populær skolegang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Meget populær skolegang
Slagelse - 09. august 2018 kl. 12:20
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Årets udgave af fodboldskolen arrangeret af FC Storebælt i Korsør og DGI er med 61 deltagere - heraf en snes piger - mere populær end i fjor, hvor 45 børn deltog i den ugelange boldindsats.

Flemming Mark fra FC-Storebælt fortæller, at en årlig fodboldskole lige inden skolernes start er en mere end 20 år lang tradition.

- Det er uhyre vigtigt, at vi holder fast hvert år, for ellers dør den gode tradition bare ud. Børnene minder os da også om at huske skolen hvert år, siger Flemming Mark.

Deltagelsen i de ugelange boldkunstner, der i år foregår på de grønne kunstgræsbaner på Korsør Gl. Stadion koster 825 kroner. Alle deltagerne modtager en fodbold, en lækker trøje og en drikkedunk, ligesom der serveres frugt, men madpakke må man selv have med.

Onsdagen var lidt særlig, da tidligere landsholdsspiller Nicolai Stokholm deltog aktivt i løjerne. Foruden et par kampe for det danske fodboldlandshold spillede han for OB indtil 2006, hvor han blev solgt til norske Viking Stavanger. Sammen med FC Nordsjælland vandt han det danske mesterskab i sæsonen 2011-12. Den 31. marts 2014 bekendtgjorde han, at han ville indstille sin aktive karriere, men bold på fodboldskoler er stadig blandt aktiviteterne.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk