3. juli 2020
En bekymret borgmester John Dyrby Paulsen lytter til Lene Harritzs forklaring om hendes pludselige lammelse. I midten det ni-årige barnebarn Loke Læby Surrow, mens hendes leder Kirsten Søndergaard ses yderst til venstre. Hun kan om fire år også fejre 40 års jubilæum.  Foto: Helge Wedel
gallery icon

Se billedserie

En bekymret borgmester John Dyrby Paulsen lytter til Lene Harritzs forklaring om hendes pludselige lammelse. I midten det ni-årige barnebarn Loke Læby Surrow, mens hendes leder Kirsten Søndergaard ses yderst til venstre. Hun kan om fire år også fejre 40 års jubilæum. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Medalje og uvished

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Medalje og uvished
Slagelse - 08. juni 2019 kl. 09:14
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den festlige stund fredag eftermiddag med en borgmesterudført overrækkelse af Dronningens Fortjenstmedalje til 61-årige Lene Harritz for over 40 års arbejde som pædagogmedhjælper i børnehaven Kildebakken rummede også drama og uvished.

Det er kun få dage siden, at medaljemodtageren uden nogen former for advarsler blev lam fra livet og nedefter.

Ingen har endnu givet præcis svar på, hvad årsagen er.

- Det går lidt bedre. Nu kan jeg komme rundt med krykker. Det er fastslået, at det ikke skyldes en blodprop, siger Lene Harritz tilføjet et af hendes velkendte smittende store smil. For trods uvisheden om sygdommen, og trods det at hun ikke bryder sig om at være i centrum, så havde hun som altid taget det gode humør med tilsat taknemmelighed for kollegers og borgmester John Dyrby Paulsens (S) deltagelse.

- Kolleger skal jeg også have med, når jeg den 17. juni skal ind og takke dronningen - ja, for min skyld må det også gerne være kronprinsen, der tager imod, siger Lene Harritz med et indforstået glimt i øjet.

Hun har været med siden Kildebakkens åbning for godt 40 år siden med 20 børn. I dag er der 70. Planer om at stoppe er endnu ikke lagt, men det vil være rejser, der skal erstatte det daglige arbejde med børnene til den tid. Hun er netop vendt hjem fra Japan.

Foreløbig gælder det en raskmelding og en tur til Amalienborg om blot ni dage.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk