16. januar 2019
Et halvt hundrede myndighedspersoner medvirkede ved den store kontrol i Korsør ved Storebæltsbroen. Foto: Anders Ole Olsen
Et halvt hundrede myndighedspersoner medvirkede ved den store kontrol i Korsør ved Storebæltsbroen. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Massiv politikontrol ved Storebæltsbroen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Massiv politikontrol ved Storebæltsbroen
Slagelse - 24. april 2018 kl. 11:23
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hele tirsdagen er der massiv politikontrol ved Storebæltsbroen og betalingsanlægget, hvor en halv snes færdselsbetjente på motorcykler spotter især lastbiler, busser og andre tunge transporter, der bliver taget ind til kontrol af bremser, køre-hvile-tid, last og synspapirer på parkeringspladsen ved en tankstation.

Trafikken generes derfor ikke af kontrollen. Ialt et halvt hundrede personer fra politi, skat, fødevaremyndigheder, færdselsstyrelse og militærpolitiet medvirker ved den store kontrol, der går under navnet »Store H kontrol«, hvor bogstavet h står for det danske motorvejsnet. Der er tale om en landsdækkende aktion. Også ved Vejle og i Aalborg er der hele tirsdagen kontrol.

- Vi finder fejl på cirka hver tredje køretøj, vi tager ind til kontrol. Vores folk er gode til at spotte, hvilke tunge køretøjer der kan være ulovligheder med, siger vicepolitiinspektør Peter Stryhn. Han er leder af færdselsafdelingen ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Allerede ved aktionens start var der lastbiler, der ikke fik lov til at køre videre, hvilket chaufførerne ikke var tilfredse med.

- Vi er nødt til at være hårde i filten. For det er alvor, når færdselslovgivningen ikke overholdes, siger Peter Stryhn.

Reportage i Sjællandske onsdag

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk