14. juli 2020
Politiet havde en meget travl nat i Slagelses natteliv natten til lørdag. Her på Saray Kebab i Rosengade blev en 37-årig mand fra Høng således slået ned. Foto: Arne Svendsen
Politiet havde en meget travl nat i Slagelses natteliv natten til lørdag. Her på Saray Kebab i Rosengade blev en 37-årig mand fra Høng således slået ned. Foto: Arne Svendsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Masser af uro i natteliv - 37-årig mand slået ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Masser af uro i natteliv - 37-årig mand slået ned
Opdateret 15. december 2019 kl. 12:43
Slagelse - 15. december 2019 kl. 12:03
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Om det skyldes julefrokoster skal vi lade være usagt, men ihvertfald blev natten til lørdag særdeles urolig i Slagelses natteliv.

Her måtte politiet rykke ud til adskillige slagsmålog uro, der medførte sigtelser for overtrædelser af ordensbekendtgørelsen, og det blev også til to anholdelser af voldsmænd, der havde slået en 37-årig mand fra Høng ned.

Samt en anholdelse af en mand, der stak af ved synet af politiet, men efterfølgende blev løbet op af en politihund i anlægget og fundet i besiddelse af en klump hash.

Det startede klokken 02.52 ud for Nattoget på Gammel Torv, hvor en mand skabte dårlig stemning, fordi han var blevet smidt ud fra stedet.

- Gemytterne blev dog dæmpet ned, konstaterer vagtchef Søren Østervig fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Men de blussede hurtigt op et andet sted, nemlig klokken 03.10 ved The Old Irish Pub, hvor en 32-årig mand fra Korsør og en 48-årig mand fra Slagelse skabte sig så meget, at de blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og kan se frem til en bøde.

Klokken 03.57 gik det så endnu hårdere til i Saray Kebab i Rosengade 5.

Her bad en 37-årig mand fra Høng to andre gæster om at dæmpe sig. Det fandt de sig ikke i, men overfaldt den 37-årige, der blandt andet pådrog sig en flænge i baghovedet, en flækket læbe og adskillige hudafskrabninger.

Flere vidner havde overværet episoden, og det førte ifølge Søren Østervig til, at politiet kort efter kunne anholde en 27-årig mand fra Næstved og en ligeledes 27-årig mand fra Karrebæksminde. De blev løsladt efter afhøring, men en voldssag venter forude.

I forbindelse med eftersøgningen af de to voldsmænd traf politiet i øvrigt på to andre mænd, der satte i løb, da de så politibilen.

En politihund blev sluppet løs i anlægget, og den fik indhentet manden i en baggård.

Her kunne politifolkene konstatere, at han ikke var en af voldsmændene, men at han var stukket af, fordi han havde en klump hash i lommen. Så manden blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Herudover bød natten også på yderligere uroligheder klokken 04.36 ved Tutten i Langes Gaard og ved Sepps i Skovsøgade klokken 04.49. Sidstnævnte sted blev en 24-årig mand fra Skælskør, en 18-årig mand fra Slagelse og en 16-årig mand fra Slagelse sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Ifølge politiet var der dog slet ikke samme uro natten til søndag.

- Her lå folk måske »brak«, lød det søndag formiddag fra vagtchefen hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk