23. oktober 2019
Huset på Lodsvej i Dalmose har fået en del skader - ikke mindst røgskader. Fredag vil teknikere prøve at finde brandårsagen.
gallery icon

Se billedserie

Huset på Lodsvej i Dalmose har fået en del skader - ikke mindst røgskader. Fredag vil teknikere prøve at finde brandårsagen.
Foto: KIM BRANDT
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mange dyr tæt på at indebrænde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mange dyr tæt på at indebrænde
Opdateret 18. januar 2019 kl. 09:57
Slagelse - 18. januar 2019 kl. 06:15
Af Kim Brandt
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det vides endnu ikke, hvordan branden på Lodsvej i Dalmose opstod onsdag eftermiddag. Det skal brandteknikere se næremere på i dag fredag - men det vigtigste er, at ingen kom noget til, hverken husets beboere eller det store antal dyr, som også boede på adressen:

- Ja, vi har rigtig mange dyr, og brandfolkene var superdygtige til at få dem alle ud, siger en af beboerne, Anne Grøndahl Arrild, til Sjællandske.

Det drejer sig blandt andet om to hunde, syv katte, fire marsvin, flere kaniner og skægagamer (små øgler/krybdyr, red.).

Anne var alene hjemme med alle dyrene, da branden brød ud onsdag klokken 13.15.

- Jeg ved ikke, hvordan branden opstod. Men det skete i det rum, hvor min mand har sin computer med mere, så jeg tænker, at det må være noget elektrisk, siger en stadig rystet Anne Arrild, som har boet på adressen siden 2004 med sin mand og to skolesøgende børn.

Huset har taget en del skade - ikke mindst røgskade - efter branden og er ikke beboeligt i øjeblikket. Derfor er familien midlertididigt flyttet på hotel.

- Alle har været fantastiske med at tilbyde deres hjælp - både venner, familie, naboer og selv folk, vi ikke kender, siger hun til Sjællandske.

Det er dog mest dyrene, hun tænker på.

- Vi kan jo ikke have alle dyrene med på hotellet, så de bliver passet forskellige steder i mens, fortæller hun.

Heldigvis har familien alle de forsikringer, der skal til, for at hjælpe familien på fode igen.

- Jeg havde lige læst om en kvinde fra Korsør, som også var udsat for brand, men som ikke havde indboforsikring, og det er virkelig skidt i sådan en situation, siger Anne og understeger, at det vigtigste for hende er, at ingen kom noget til.

- Ting kan som regel erstattes, men ikke levende væsner, siger hun.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk