20. januar 2019
De nye varmemålere sender ligesom el- og vandmålerne automatisk informationer til SK Forsyning om forbruget. Foto: SK Forsyning
De nye varmemålere sender ligesom el- og vandmålerne automatisk informationer til SK Forsyning om forbruget. Foto: SK Forsyning
Foto: Malene Sadowski
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Målerudskiftning kørte af sporet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Målerudskiftning kørte af sporet
Slagelse - 15. august 2018 kl. 07:14
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

SK Forsynings store projekt med udskiftning af el-, vand- og fjernvarmemålere i Slagelse har skabt frustration i mange hjem. Flere har oplevet, at montørerne fra firmaet Eltel ikke dukkede op på de datoer og inden for det tidsrum, firmaet selv havde angivet, eller at de kom uanmeldte.

arrow Læs også: Ankenævn anbefaler kunder at klage efter bøvl

Hos SK Forsyning kender kommunikationskonsulent Malene Sadowski alt for godt til problematikken.

- Efter sommerferien gik rigtig mange ting galt. Nogle montører sagde op, og der kom nye. Det var slemt, så vores og Eltels direktioner mødtes, og efterfølgende er der rettet op på det. Eltel har hyret ekstra montører, så der skulle være rettet op på det nu, siger Malene Sadowski.

Med udskiftning af i alt mellem 55.000 og 60.000 målere til de nye, krævede fjernaflæste var SK Forsyning forberedt på, at alt nok ikke ville foregå helt uden komplikationer. Derfor blev der i foråret gennemført et pilotprojekt, og en del småfejl blev rettet ind, men det var altså ikke nok til at undgå skuffede og frustrerede forbrugere.

Specielt i uge 31 efter tre ugers sommerpause i udskiftningen var der en del, der ringede til forsyningsselskabet omkring målerudskiftningen. Malene Sadowski anslår, at det var mellem fem og 10 om dagen.

- Nogle blev af en eller anden grund brændt af. Jeg ville også blive stiktosset, hvis jeg havde taget en fridag, og de så ikke kom. Det er naturligt, at man bliver sur, hvis man bliver brændt af, siger Malene Sadowski.

arrow Kræver kompensation efter endnu et målerkoks
25. september 2018 kl. 06:10 Opdateret: kl. 19:48

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk