4. juni 2020
Oliver Bonde Hjort holder under normale omstændigheder blandt andet gin-smagninger for virksomheder, ved private fester og polterabender. Blandt de virksomheder, han har holdt events hos, er Slagelse Politi og Novo Nordisk. Nu prøver han noget helt andet.
Oliver Bonde Hjort holder under normale omstændigheder blandt andet gin-smagninger for virksomheder, ved private fester og polterabender. Blandt de virksomheder, han har holdt events hos, er Slagelse Politi og Novo Nordisk. Nu prøver han noget helt andet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Må tænke ud af boksen: Nu bliver gin-smagningen virtuel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Må tænke ud af boksen: Nu bliver gin-smagningen virtuel
Slagelse - 26. marts 2020 kl. 09:20
Af Per Vagnsø
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nytænkning skal der til mange steder i disse tider, og for Oliver Bonde Hjort fra Skælskør, der driver The DryFruit Company i Jens Baggesens Gade i Korsør, har tankevirksomheden ført til virtuel gin-smagning, som har premiere live på Facebook på fredag.

arrow Læs også: Stor forskel på corona-taktik hos butiksejere

Og hvordan kan det nu lige lade sig gøre?

Jo, de, der vil være med, får simpelthen tilsendt alle nødvendige ingredienser på forhånd, så de er klar til at »samles«, og Oliver Bonde Hjort fortæller om varerne.

Eksperter udi frugtskiver

The DryFruit Company har siden 2018 produceret dehydrerede frugtskiver til drinks, og den alternative gin-smagning gennemføres i samarbejde Vault of Spirits, der leverer ginen. Det var faktisk Benedikte Christensen fra Holbæk-firmaet, der fik Oliver Bonde Hjort med på den virtuelle idé.

- Vi er jo ramt af coronakrisen, fordi vi typisk laver events med gin-smagning og foredrag, så vi har måttet tænke ud af boksen. I stedet for at vi kommer til folk, må de komme til os på den her måde. Det eneste, deltagerne skal have derhjemme, er is og glas, forklarer Oliver Bonde Hjort.

Idéen har i dén grad fanget an i langt højere grad end forventet.

Ekstra smagning planlagt

- Vi havde talt om at lave 20-30 pakker med ingredienser, men i søndags havde vi solgt 250, så vi laver et ekstra Facebook-arrangement. Det bliver nok lørdag 4. april, fortæller Oliver Bonde Hjort.

Han er naturligvis spændt på, hvordan seancen kommer til at forløbe. Han har regnet med, at den vil vare mellem halvanden og to timer, men det er svært på forhånd at bedømme, hvad det kommer til at betyde, at så mange deltager.

Oliver Bonde Hjort satser på, at de virtuelle gin-smagninger i nogen grad kan afbøde de økonomiske konsekvenser af coronakrisen.

arrow Årets største event i Skælskør aflyses
26. marts 2020 kl. 18:00 Opdateret: kl. 15:58
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk