22. november 2017
Lions Slagelse holdt traditionen tro stort loppemarked i Slagelse-Hallen i efterårsferiens første weekend. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Lions Slagelse holdt traditionen tro stort loppemarked i Slagelse-Hallen i efterårsferiens første weekend. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Loppemarked præsterede både gode fund og gode gerninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Loppemarked præsterede både gode fund og gode gerninger
Slagelse - 16. oktober 2017 kl. 08:04
Af Mette Kjær Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sideborde i teaktræ, gamle arkitektlamper, legetøj ad libitum, tøj, tingeltangel og alt hvad en loppejæger ellers kan begære var at finde, da Lions Slagelse søndag fra klokken 10 til 15 afholdt organisationens årlige velgørende loppemarked i Slagelse-Hallen.

- Vi gør jo det her for at samle så mange penge som muligt ind til velgørende arbejde. Med et loppemarked som dette kan vi samle rigtig godt ind med én dags hårdt arbejde, fortæller Marianne Tollund Jacobsen, der præsident for kvindeafdelingen Lions Slagelse Daisy, der har sammen med mændene i Lions Slagelse har stået for at stable markedet på benene.

62 stadeholdere havde betalt 300 kroner for at stille deres små forretninger op, og herfra går alle pengene til Lions velgørende arbejde. Samtidig havde Lions også selv stablet en stand på benene, hvorfra de solgte lopper, der var skænket til formålet. Fra en anden bod blev der solgt kaffe, kage og deslige - ligeledes til fordel for organisationens arbejde.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk