23. marts 2019
Dette billede viser, hvordan man løste problemet med plasttrevler fra sækkene ved at erstattet knive med et stykke varmt stål, der åbner sækkene ved at smelte en stribe i dem istedet for at skære. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Dette billede viser, hvordan man løste problemet med plasttrevler fra sækkene ved at erstattet knive med et stykke varmt stål, der åbner sækkene ved at smelte en stribe i dem istedet for at skære. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokalt opfinder-firma løste nok et problem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalt opfinder-firma løste nok et problem
Slagelse - 13. november 2018 kl. 06:07
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hos firmaet ODIN Engineering på Elmedalsvej har man i mange år opfundet og konstrueret specialmaskiner, der kunne bruges til at løse diverse forskellige problemer.

Virksomheden hed indtil maj i år Odin Maskinfabrik, men nu har man altså skiftet navn, blandt andet af hensyn til internationale kunder, men også for at signalere, at man er et sted, hvor man udvikler maskiner, forklarer direktør Mads Rasmussen.

Der i øvrigt kan fortælle, at det kører godt for virksomheden, der i øjeblikket har 67 ansatte, hvilket er en stigning på over ti sammenlignet med tidligere år.

En af de seneste kunder har været virksomheden CP Kelco i Lille Skensved ved Køge, der er verdens største pektinfabrik og en af de største produktionsvirksomheder på Sjælland.

Virksomheden producerer ingredienser til forbedring af tekstur, konsistens og stabilitet i fødevarer samt i farmaceutiske og industrielle produkter.

CP Kelco var udfordret af ødelagte pumper og øget vedligeholdelse på grund af plasttrevler fra PE-sække i produktionen. Et problem man dog nu har løst i samarbejde med Slagelse-virksomheden.

Den simple og robuste løsning blev at udskifte de knive, der skar PE-sækkene op, med et stykke varmt stål, der åbner sækkene ved at smelte en stribe i dem.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk