22. april 2019
Denne skitse fra lokalplanen viser, hvordan området kan disponeres med boliger, boldbane og grønne arealer. Politikerne i miljø, plan og landdistriktsudvalget ønsker dog undersøgt, om der kan laves en smal bræmme mellem det nye og det eksisterende boligområde.
gallery icon

Se billedserie

Denne skitse fra lokalplanen viser, hvordan området kan disponeres med boliger, boldbane og grønne arealer. Politikerne i miljø, plan og landdistriktsudvalget ønsker dog undersøgt, om der kan laves en smal bræmme mellem det nye og det eksisterende boligområde.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokalplan for stort område imødekommer kritiske naboer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalplan for stort område imødekommer kritiske naboer
Slagelse - 08. oktober 2018 kl. 06:00
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mange beboere i Slagelses vestby har vendt sig imod planer om byggeri i den såkaldte grønne kile ud mod omfartsvejen. Ny lokalplan imødekommer nu en del af kritikken og åbner også op for ny bane til boldklubben B73.

arrow Læs også: Vestbyens kritiske beboere får et ord med

I alt 11 enkeltpersoner og grupper har protesteret mod og givet input til ny lokalplan for boligområdet Kirsebærbakken i Slagelse vestby. Naboerne har ikke mindst anket over, at de får deres udsigt ødelagt, når der skal bygges 56 boliger på den nuværende mark ud til omfartsvejen.

En ny lokalplan, der blandt andet kan give mulighed for at etablere en fodboldbane til boldklubben B73, skal dog nu søge at imødekomme ønsker fra alle parter, så der kan blive bygget uden at genere naboerne for meget.

Det skriver Sjællandske
Problemet med udsigten prøver man at mødekomme ved kun at ville tillade byggeri i ét plan og ved at lave udsigtskiler.

- Men vi vil også undersøge, om der kan etableres en smal bræmme i den østlige del mellem eksisterende og nyt byggeri, fortæller formanden for udvalget for miljø, plan og landdistrikter, Jørgen Grüner (SF), efter det seneste møde i udvalget, hvor man sendte planen videre til byrådet med et par forslag til ændringer.

Det skal således også undersøges, om der kan etableres boldbane i det rekreative områdes sydlige del over mod boldklubben B73. Et forslag, Jørgen Grüner og SF står bag, og som faktisk er med i budgetforliget. Et ønske, som også fremgår af indsigelsen fra B73 til planen, der nu skal til byrådet og senere ud i endnu en otte ugers høring, inden det kan endeligt vedtages.

arrow Beboere i Vestbyen: - Vi vil gå hele vejen for at hindre byggeri
20. november 2017 kl. 08:04 Opdateret: kl. 23:26

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk