12. juli 2020
Mick Keller, formand for Liberal Alliance Slagelse, udelukker ligesom partiets byrådspolitikere skattestigninger. Så hellere stå udenfor, siger han.
Mick Keller, formand for Liberal Alliance Slagelse, udelukker ligesom partiets byrådspolitikere skattestigninger. Så hellere stå udenfor, siger han.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokalformand udelukker skattestigning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalformand udelukker skattestigning
Opdateret 13. juli 2017 kl. 10:15
Slagelse - 13. juli 2017 kl. 07:00
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Alliance mellem Nye Borgerlige og Liberal Alliance synes at stå stejlt på spørgsmålet om skat. I en tid, hvor partier over en bred kam - endda på tværs af fløje - ellers lægger op til forhandlinger om kommunens fremtidige, økonomiske forfatning, slår lokalformand Mick Keller, Liberal Alliance Slagelse, nu fast, at skatten ikke kommer til diskussion.

arrow Læs også: Politikere til byrådskolleger: Lad os hæve skatten

- Det er fuldstændig utænkeligt, at skatten kommer til at stige i Slagelse, selv om det til Politisk Fight Night i festugen kom frem, at der om muligt ville kunne dannes flertal til andet, siger Mick Keller.

Han hæfter sig ved, at Liberal Alliance og Nye Borgerlige er gået i valgforbund, og at ingen af parterne åbner for en skattestigning.

Det samme gør et af partiets to lokale byrådsmedlemmer, Villum Christensen, som endvidere konkluderer, at Liberal Alliance under ingen omstændigheder vil pege på en borgmester, som ikke melder et klart nej til skattestigninger ud.

- Hvis vi skal levere de afgørende mandater til en ny borgerlig borgmester, skal der ligge en underskrevet konstitueringsaftale, som tager afstand fra skattestigninger, tilføjer han.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk