11. december 2019
54-årige Torben Nielsen smuglede for to måneder siden hash - uden at vide det - og blev efterfølgende idømt en straksdom. Han blev hyret af en vognmand med rødder i Slagelse, som dog afviser al kendskab til de 987 kilo hash. Privatfoto.
54-årige Torben Nielsen smuglede for to måneder siden hash - uden at vide det - og blev efterfølgende idømt en straksdom. Han blev hyret af en vognmand med rødder i Slagelse, som dog afviser al kendskab til de 987 kilo hash. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal vognmand overførte penge til dømt smuglerchauffør inden anholdelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal vognmand overførte penge til dømt smuglerchauffør inden anholdelse
Opdateret 25. april 2019 kl. 20:29
Slagelse - 25. april 2019 kl. 06:20
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

54-årige Torben Nielsen fløj i februar til Spanien for at køre en lastbil hjem fra Malaga. Han blev standset ved den sydfranske grænse, hvor toldere afslørede et skjult kæmpelager af hash i vognen. En last, han var totalt uvidende om.

arrow Læs også: Uskyldig smuglerchauffør skal blive bag franske tremmer: Idømt seks års fængsel

- Det er frygteligt. Helt igennem forfærdeligt. Han er blevet ofret, siger hans forlovede, Gitte Thoft, til Sjællandske, som torsdag kan afsløre, at vognmandsfirmaet, som fik Torben Nielsen fløjet til Sydspanien, fordi chaufføren, der havde kørt lastbilen sydpå, pludselig skulle skynde sig hjem, har rod i Slagelse.

Det har dog ikke været muligt at få kontakt til Kimmi Lisberg, der står som direktør for vognmandsfirmaet Lisberg Transport ApS. Hun er samtidig stifter af Sydtrans Bellahøj IVS, som fra januar til november 2018 havde adresse på Slagelse Landevej i Vemmelev, ligesom hun er datter af Jørn Lisberg, der bor i Slagelse og tidligere har stået for Sydtrans ApS. Hjemmehørende i Rude ved Skælskør.

Flere lokale nyheder - få nyhedsbrevet

Til Sjællandske afviser han ethvert kendskab til hash og cannabis, men siger, at det var ham, der engagerede Torben Nielsen.

- Men vi har ikke haft nogen idé om, hvad der var på den lastbil, siger Jørn Lisberg.

Visse dele af den lovlige last havde han dog sørget for, medgiver han, ligesom han har overført 6.000 kroner for brændstof inden anholdelsen. Datteren, Kimmi Lisberg, har ligeledes overført 4.000 kroner til netop Torben Nielsen, viser en oversigt fra chaufførens netbank, som Sjællandske er i besiddelse af.

- Jeg skaffede frugtlæsset igennem en af mine kontakter, og det giver også et problem nu i forhold til erstatningspligt, tilføjer han.

Læs meget mere om sagen i Sjællandske torsdag samt på nedenstående link.

https://sn.dk/Slagelse/Faengslet-for-at-smugle-987-kilo-hash-uden-at-vide-det-Det-er-helt-igennem-forfaerdeligt/artikel/834135

arrow Hashdømt vognmand fængslet
20. juni 2019 kl. 18:01 Opdateret: kl. 11:18
arrow Hashdømt vognmand fængsles inden udlevering til Frankrig
19. juni 2019 kl. 12:09 Opdateret: kl. 13:30

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk