18. september 2019
Den store støtte til Kulturel Folkefest skyldes ikke mindst, at der foregår en masse for børn og unge. Arkivoto
gallery icon

Se billedserie

Den store støtte til Kulturel Folkefest skyldes ikke mindst, at der foregår en masse for børn og unge. Arkivoto
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal kultur får 400.000 kr.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal kultur får 400.000 kr.
Slagelse - 11. januar 2019 kl. 09:32
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I alt lige knap 400.000 kroner bliver det nye års økonomiske opbakning fra kommunen til nogle af de kulturelle arrangementer i Skælskør.

Kulturel Folkefest får broderparten i form af 231.200 kroner, som også var det beløb foreningen bag folkefesten, Skælskør År 2000, havde søgt om i år. Ikke mindst for at kunne præsentere flere nyheder, hvor af en er et nyt samarbejde med Parkvejshuset og Skælskør Bibliotek om at vise bryllupstraditioner fra hele verden.

For kommunens kulturafdeling tæller det også på plussiden, at fokusområdet børn og unge atter er i fokus ved folkefesten i form af mange aktiviteter for børn og unge. Blandt andet i samarbejde med Skælskør Billedskole og Boeslunde Børne- og Ungekor.

Kunstnerlavet KIT havde søgt om 80.000 kroner og får 45.000, hvilket er 15.000 kroner mere end sidste år. Forhøjelsen af støttebeløbet sker, fordi kunstnerlavet i år vil udvide workshop-området på grund af stor interesse fra de besøgende for at være med.

Foreningen bag Kosmorama havde søgt om støtte på 107.000 kroner og får 60.000 mod 52.000 sidste år. Størstedelen af støttebeløbet går til aktiviteter som pyjamas-bio, musikfilm og musikarrangmenter i forbindelse med Kulturel Folkefest, mens en mindre del skal støtte fire arrangementer, hvor film kombineres med oplæg eller oplevelse.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk