25. januar 2021
Her kan en rød bil tydelig ses gennem de to glasdøre. Optagelser fra 10. juli 2016 viste kun et grynet omrids af en bil. Men via en rekonstruktion og praktisk hjælp fra lokal bilforhandler er et bilmærke nu identificeret. Billederne fra 2016 er optaget af kameraet i loftet. Politiet vil ikke fortælle, hvorfor der tilsyneladende ikke er billeder fra et kamera, der sidder i forhallen. Foto: Helge Wedel
gallery icon

Se billedserie

Her kan en rød bil tydelig ses gennem de to glasdøre. Optagelser fra 10. juli 2016 viste kun et grynet omrids af en bil. Men via en rekonstruktion og praktisk hjælp fra lokal bilforhandler er et bilmærke nu identificeret. Billederne fra 2016 er optaget af kameraet i loftet. Politiet vil ikke fortælle, hvorfor der tilsyneladende ikke er billeder fra et kamera, der sidder i forhallen. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal bilhandler hjalp i Emilie Meng-sag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal bilhandler hjalp i Emilie Meng-sag
Opdateret 21. juni 2017 kl. 07:39
Slagelse - 21. juni 2017 kl. 06:15
Af Helge Wedel

Det strømmer ind med henvendelser i Emilie Meng-sagen, efter politiet tirsdag gik ud med en efterlysning af en hvid Hyundai i30 fanget på overvågningskamera foran Korsør Station klokken 04.07 den morgen, hvor dengang 17-årige Emilie Meng sidst er set i live søndag den 10. juli 2016.

arrow Læs også: Emilie-optegnelser blev stjålet

En lokal bilforhandler har praktisk hjulpet politiet med at få identificeret bilen på overvågningsbillederne, hvor gerningsmanden til drabet på Emilie Meng kan have siddet. Vedkommende har nemlig ikke endnu henvendt sig til politiet.

For et par måneder siden lod politiet en halv snes forskellige bilmærker kører forbi stationen, hvor de blev optaget af overvågningskameraerne. På den måde lykkedes det specialister at identificere den nu efterlyste bil på optagelsen fra 10. juli 2016.

- Der var vel omkring ti forskellige mærker af biler, som vi opbevarede nøgler for politiet for og havde holdende på vores parkeringsplads, siger Carsten Hansen til Sjællandske. Han er indehaver af Bilhuset på Tårnborgvej. Carsten Hansen, der også er Hyundai-forhandler, fortæller til Sjællandske tirsdag eftermiddag, at han ikke er blevet afhørt af politiet i forhold til hans viden om kunder med en Hyundaibil som den efterlyste.

- I har ikke afhørt den lokale Hyundai-forhandler. Ville det ikke være relevant?

- Jeg ønsker ikke at komme med detaljer i vores efterforskning, men vil blot minde om, at vi har gang i en omfattende efterforskning i mange retninger. Vores håb er, at efterlysningen af bilen, kan hjælpe os afgørende videre med opklaringen af sagen, siger efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen til Sjællandske.

Sjællandske har også spurgt vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen, hvorfor man først for et par måneder siden gik i gang med at rekonstruere med kørende biler af forskellige mærker forbi Korsør Station.

- Det var ikke relevant før. Forud er gået en masse andet arbejde og en langvarig proces med videooptagelsen, før muligheden for rekonstruktionen opstod, siger Søren Ravn-Nielsen.

- Hvilket overvågningskamera er optagelsen fra?

- Fra kameraet i loftet på gangbroen over sporene. Det har filmet gennem to glasdøre, siger Søren Ravn-Nielsen.

- Der sidder også et kamera i forhallen. Er der billeder fra det?

- Jeg kommer som sædvanlig ikke med mange deltaljer af efterforskningsmæssige årsager, så hvorfor der ikke er billeder fra kameraet tættere på indgangsdøren, vil jeg ikke ind på ud over, at det kan være noget med vinkler, siger Søren Ravn-Nielsen.

- Har I sikret jer teknisk spor eller dna fra en mulig gerningsmand?

- Vi er endnu ikke gået ud med resultater af de retsmedicinske undersøgelser. Noget er det bedst, at kun vi og gerningsmanden ved, siger Søren Ravn Nielsen.

arrow 75 nye tip i Emilie Meng-sagen
11. oktober 2017 kl. 15:47 Opdateret: kl. 15:47
arrow Nye henvendelser om Emilie kommer fra folk, der var i området
05. oktober 2017 kl. 13:07 Opdateret: kl. 13:07
Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk