18. september 2020
Der har tidligere været livemusik på plakaten på The Upper Hill. Det kommer der igen.
Der har tidligere været livemusik på plakaten på The Upper Hill. Det kommer der igen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Livemusikken vender tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Livemusikken vender tilbage
Slagelse - 14. december 2018 kl. 09:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da beværtningen G-strengen drejede nøglen endeligt om i Skovsøgade i Slagelse for blot et par måneder siden, var det også slut med den faste livemusik i den del af byen. På adressen åbnede baren Woody for nylig, men her var og er den levende musik ikke en del af repertoiret.

arrow Læs også: Kæmpede for den levende musik: Nu forlader ejer spillested

Den hidtidige indehaver af G-strengen, Michael Dall, som samtidig er medejer af The Upper Hill på Fisketorvet i Slagelse, har dog ikke i sinde at lægge midtbyens muligheder for livemusik i mølposen. Nu vender den nemlig tilbage på netop The Upper Hill, som også for et par år siden ofte havde livebands på plakaten.

- Da jeg solgte G-strengen, sagde jeg, at jeg ville tage livemusikken med over på The Upper Hill, hvis ikke den kunne føres videre. Så det er det, vi gør nu, siger Michael Dall.

Startskuddet lyder 12. januar, og planen er herefter, at der ikke mindst i kælderen på The Upper Hill skal være livemusikere og - til at starte med - små bands den første lørdag i måneden.

- Der er ikke så meget plads, og dette er jo et sted at starte. Meningen er dog at bringe livemusikken kontinuerligt tilbage, siger Michael Dall, der selv husker »Kælderen« på samme adresse fra førhen, hvor eksempelvis Vemmelev-musikeren Henry O'Connor spillede ad utallige omgange.

- Det kunne være fedt at skabe lidt af det samme igen, siger han og bemærker, at der på sigt vil være musik også på pubbens stueetage.

arrow Beværtning får ophævet udskældt forbud mod livemusik
15. september 2018 kl. 06:00 Opdateret: kl. 18:33
Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk