23. marts 2019
Forrest ses Lucas, Ditlev, Lasse, Sebastian og Louis. Bagerst er det Ashanti, Clare, Laura, Esben, Andreas og Liv samt de to holdledere Per og Rikke. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Forrest ses Lucas, Ditlev, Lasse, Sebastian og Louis. Bagerst er det Ashanti, Clare, Laura, Esben, Andreas og Liv samt de to holdledere Per og Rikke. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Liv er Danmarks bedste spydkaster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Liv er Danmarks bedste spydkaster
Slagelse - 28. august 2018 kl. 09:01
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stortalentet Liv Cantby er ny dansk mester i spydkast for kvinder. Med et kast på 43.26 m. ved DM i Odense sikrede atleten fra Korsør Altetik og Motion (KAM) hun sig mesterskabet lige foran Anna Øbakke Lange.
De var begge med på U-20 landsholdet i forrige weekend til de nordiske mesterskaber, og allerede næste weekend dyster de igen mod hinanden ved de danske ungdomsmesterskaber i Aalborg.

Hos herrene opnåede Jacob B.Nielsen en flot 5. plads i spydkast med 57.73 m. Andreas Schou løb sig til finalen på 200 m med 23.24 sek, Han blev nr.8 i finalen, mens Andreas Kock Pedersen blev nr.9 i stangspring med 3.75 m.

Ved det nyelige landsmesterskab i atletik for ungdom, der fandt sted i Nyborg med godt 250 deltagere, blev 12 guld, to sølv og fire bronzemedaljer hjembragt over Storebæltsbyen og til Korsør.

Hele seks er nu at benævne som landsmester i deres idrætsgren.

Ashanti Johansen opnåede tre landsmesterskaber, en sølvmedalje og en bronzemedalje i tasken. I klasse for piger 10 år blev det til til guld i kuglestød, boldkast og højdespring. Sølv i længdespring og bronze på 60 meter distancen.

Louis Nielsen vandt guld i boldkast og kuglestød i aldersklassen for 10 årige.

Esben Madsen blev landsmester i 80 meter hæk, mens han i længdespring fik en 3. plads.

Sebastian Brogaard løb sig til en flot 2. plads på 800 meter distancen. Lucas Jeppesen og Laura Nielsen (14 -15 årige) vandt begge bronze efter vel disponerede løb på henholdsvis 1500 meter og 800 meter.

Endelig gik den sidste ungdomsmedalje til Ditlev Cantby for en 3. plads i længdespring.

Hos KAMs seniorer blev det som ventet til guld for Liv Cantby og Jacob B. Nielsen i spydkast, mens Andreas Schou tog sig af guld på 100 meter og 200 emter efter nogle meget tætte opløb.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk