9. juli 2020
Lejer på Århusvej anker boligretsdom og bliver boende indtil videre, trods han er blevet dømt til at fraflytte adressen.
Lejer på Århusvej anker boligretsdom og bliver boende indtil videre, trods han er blevet dømt til at fraflytte adressen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lejer smidt ud ved dom: Anke fortsætter spild af skattekroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lejer smidt ud ved dom: Anke fortsætter spild af skattekroner
Slagelse - 22. september 2018 kl. 06:00
Af Carsten Lysdal
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Næste gang Slagelse Kommune indretter døgntilbud på Århusvej i Slagelse, bliver det sandsynligvis med et noget skarpere blik på de juridiske og nogle gange krøllede formuleringer, som for tiden koster skatteyderne dyrt på adressen.

arrow Læs også: Trodsig opsagt lejer dømt endnu engang

Den eneste lejer, en 35-årig mand, som stadig bor på det nedlagte socialpsykiatriske botilbud Ungekollegiet, bliver nemlig efter alt at dømme boende, selv om han af Vestsjællands Almene Boligselskab og senest boligretten er blevet smidt ud.

Udflytningen skulle være sket for en uge siden.

Det skriver Sjællandske.

Han har anket rettens afgørelse fra august, og mens ankesagen lader vente på sig - uvist hvor længe - har manden, der hidtil har været beskyttet af sin lejekontrakt, tilsyneladende ikke tænkt sig at pakke flyttekasserne.

- Det er kun et spørgsmål om at trække sagen i langdrag, og det giver ingen mening. Slet ikke i forhold til hans egen fremtidige boligsituation, men også i forhold til Slagelse Kommune, siger boligselskabets direktør, Karsten Krüger.

Den 35-årige lejer, som Sjællandske tidligere har været i kontakt med - men som nu ikke reagerer på avisens henvendelser - beskyldes for at være hovedårsagen til, at de øvrige lejere, der boede på adressen frem til lukningen i februar 2017, er flyttet. I dag står 11 af 12 boliger tomme, men Slagelse Kommune betaler for alle, selv om der kun bor én lejer på adressen.

Hans til tider truende adfærd har en tidligere leder af stedet også fået at føle, idet manden i 2015 overfusede hende med trusler - den ene grovere end den anden - hvilke han blev dømt for i foråret.

Både op til og efter domsafsigelsen har boligselskabet, og indirekte Slagelse Kommune, forsøgt at få ham til at flytte. Uden held.

Hvornår sagen, hvis den ikke afvises inden, kan blive berammet, er uvist. Karsten Krüger håber på tre-fire måneder, hvilket betyder, at der først kan falde en endelig afgørelse tæt på toårsdagen for nedlæggelsen af tilbuddet.

Imens er det kommunekassen, der betaler. Et spild, der indtil videre har beløbet sig til over en million kroner, idet boligerne koster samlet 60.000 kroner om måneden.

Hvor dyr regningen bliver, er uvist. Et faktum er dog, at Slagelse Kommune intet kan stille op, ej heller bruge stedet til noget andet, før lejeren forlader adressen.

arrow Trodsig lejer smides på porten efter langvarig strid
22. juni 2019 kl. 06:05 Opdateret: kl. 16:30
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk