16. oktober 2019
Det blev i går besluttet i kultur- og fritidsudvalget, at volleyball-landsholdet skal spille EM-kvalifikationskampe i Antvorskovhallen. Slagelse Håndboldklub frygter dog, at det vil medføre aflysninger af træning- og kampe. Arkivfoto
Det blev i går besluttet i kultur- og fritidsudvalget, at volleyball-landsholdet skal spille EM-kvalifikationskampe i Antvorskovhallen. Slagelse Håndboldklub frygter dog, at det vil medføre aflysninger af træning- og kampe. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Landshold til Slagelse - klub frygter nu for flere aflysninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landshold til Slagelse - klub frygter nu for flere aflysninger
Slagelse - 06. december 2018 kl. 07:30
Af Niklas Asp Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Vi er røøøøde, vi er hviiide, vi står sammen side om side, sådan kommer det til at lyde i Antvorskovhallen til januar.

arrow Læs også: Landshold kan få hjemmebane i Slagelse

For sammen stod de tilsyneladende også i kultur- og fritidsudvalget i går, da de vedtog, at volleyball-landsholdet skal spille deres kommende EM-kvalifikationskampe i Antvorskovhallen, både herrer og damer.

Det kan formanden for udvalget, Jørgen Andersen (S), fortælle til Sjællandske onsdag.

- Det bliver spændende at få et landshold til Slagelse Kommune, fortæller formanden.

Men det er ikke alle steder, at udsigten til et landshold i Antvorskovhallen vækker begejstring. Det tager nemlig haltid.

Flere fra Slagelse Håndboldklub har stillet spørgsmål til, hvad det har af betydning for deres træningstider, da Antvorskollen er en af de to haller, hvor der må anvendes harpiks på boldene. Og i udvalget er de også opmærksomme på problemstillingen.

- Vi har bedt forvaltningen om at kigge på, hvad det har af betydning for klubberne, der bruger Antvorskovhallen, så vi selvfølgelig kan få minimeret »skaderne«. Og hvis vi nu sætter os ned og snakker om det og ikke er for rigide, så tror jeg nok, vi skal finde en løsning.

Formanden i Slagelse Håndboldklub, Lotte Albæk, er dog bange for, hvad det betyder for håndboldklubben.

- Jeg har talt, at vi har haft 25 aflysninger af træning eller kampe i 17/18 sæsonen i Antvorskovhallen, og derfor kan jeg godt frygte, hvad landsholdskampene vil betyde for Slagelse Håndboldklub, for vi har i forvejen svært ved at finde haltider til alle vores hold.

Sådan lyder det fra Formanden i Slagelse Håndboldklub, Lotte Albæk, ovenpå landsholds-nyheden.

Hun understreger indledningsvis, at det kun er fedt, når der kommer store sportsarrangementer til Slagelse Kommune.

Men ikke når det er på bekostning af lokalidrætten. Lotte Albæk mener nemlig, at breddeidrætten negligeres af kommunen til fordel for eliten.

- Vi tror på, at bredde skaber elite, og vi er vækstet med over 300 medlemmer, så det har stor konsekvenser for os, når vi skal rykke hal, for der er kun Søndermarkshallen, hvor der må anvendes harpiks. Plus det betyder, at der så er andre foreninger, der må vige pladsen for os, slutter formanden for Slagelse Håndboldklub, der nødigt vil forlade Antvorskovhallen og det samarbejde, de har med cafeteriet derude.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk