16. januar 2018
Den tre-hjulede knallert var forsynet med klistermærker for Radio Solskin i Skælskør på ladet. Foto: Helge Wedel
gallery icon

Se billedserie

Den tre-hjulede knallert var forsynet med klistermærker for Radio Solskin i Skælskør på ladet. Foto: Helge Wedel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ladknallert kørt ud i sø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ladknallert kørt ud i sø
Slagelse - 20. marts 2017 kl. 06:37
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag anmeldte borgere i Korsør, at der holdt en trehjulet lukket knallert med lad halvt ude i den midterste sø i Lovsøanlægget ved Skovvej.

Vagtchef Henrik Karlsen ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi oplyste søndag eftermiddag til Sjællandske, at ejeren endnu ikke var fundet.

- Vi har rekvireret assistance til at få den hevet op af søen for at prøve at finde ud af, hvem ejeren er, siger Henrik Karlsen til Sjællandske. Politiet vidste heller ikke, hvornår eller hvordan knallerten var endt i søen.

Men ifølge Sjællandskes oplysninger holdt den røde lukkede ladknallert parkeret lørdag ved Korsør Vulkanisering på Skovvej 57 få hundrede meter fra Lovsøanlægget. Det bekræftes af indehaver Erik Kolvig-Raun.

- Jeg ved ikke, hvem det ejer den, men han kom forbi i fredags, hvor knallerten ikke kunne køre mere. Jeg sagde, at det var ok, at han lod den stå på vores parkeringsplads, indtil han havde fundet frem til en, der kunne reparere den, siger Erik Kolvig-Raun til Sjællandske. Han tilføjer, at han lørdag aften hørte og så to larmende knallerter med to unge på hver. Og søndag var den røde lad-knallert væk.

- Jeg troede, at ejeren blot selv havde hentet den, indtil du nu fortæller mig, at den er kørt ud i søen i Lovsøanlægget, siger Erik Kolvig-Raun.

Politiet hører gerne fra vidner eller andre med oplysninger i sagen. De kan kontaktes på 114.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk