14. juli 2020
Bagerkompagniet er en saga blot i Slagelse. Efter få måneder lukkede bagerforetagendet. I dag er butikken i Priorgade åbnet som La Farine. Med Thor Mejsner, Dan Mejsners bror, som primær aktør.
Bagerkompagniet er en saga blot i Slagelse. Efter få måneder lukkede bagerforetagendet. I dag er butikken i Priorgade åbnet som La Farine. Med Thor Mejsner, Dan Mejsners bror, som primær aktør.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kurator på jagt efter hjernen i konkursramt selskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kurator på jagt efter hjernen i konkursramt selskab
Opdateret 02. oktober 2018 kl. 08:18
Slagelse - 02. oktober 2018 kl. 08:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bagerkompagniets konkurs er dyrere for selskabet bag, MBC+T Engros, end kuratoren først antog. I alt er der gæld for omtrent fire millioner kroner, hvoraf Skat og leverandører banker på med de største krav. Bagerforretninger fik blot lov at virke i ganske få måneder.

arrow Læs også: I modvind for manglende betaling: - Vi har aldrig set en regning

Det er dog ikke bare mulige likvide midler i selskabet, kurator Anders Bendtsen bruger tiden på. Også hvem der reelt styrede foretagendet, både før og efter overtagelsen af Dan Mejsners forretninger i starten af 2018, forsøger han for tiden at rede ud.

Det skriver Sjællandske.

Trods Carsten Forsberg var og er direktør for det konkursramte selskab, mener han nemlig ikke selv at være den primære mand bag driften. Firmaet bestod ud over ham af to yderligere personer, Søren Hansen og Michael Clausen. Det forklarer Anders Bendtsen.

- Det er langt hen ad vejen en Michael Clausen, der har stået for den daglige drift, og ham har jeg skrevet til og spurgt, hvad han mener. Det gjorde jeg for nylig, siger kuratoren, som også på den front forsøger at finde hoved og hale i sagen.

Michael Clausen har dog allerede været i kontakt med kuratoren, forklarer han selv til Sjællandske. Og han afviser også, at han har været en del af ledelsen som sådan.

- Jeg hverken fyrede eller ansatte medarbejdere, og jeg har på intet tidspunkt haft adgang til bank, kontanter, overførsler og sådan noget. Jeg medgiver, at jeg har været en del af selskabet, og at jeg har været i butikkerne, hvor jeg har talt med de ansatte, men ikke mere end det, siger Michael Clausen, som efter eget udsagn selvfølgelig ikke løber fra sin del af ansvaret.

Han fortæller også, at han som den eneste af de tre i dag er ude af selskabet, som Dan Mejsner tidligere har beskyldt for at snyde ham ud i en personlig konkurs. Endnu er den anklage dog ikke bevist.

arrow Satte ejer ud på et sidespor
06. oktober 2018 kl. 11:40 Opdateret: kl. 12:31
arrow Bagerselskab involveret i flere konkurser
06. oktober 2018 kl. 06:00 Opdateret: kl. 08:00
Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk