12. juli 2020
73-årige Hedvig Koefoed (tv) og Lene Freil med ønske om ukendt alder har taget plads i ventestolene uden for Købmandsgården, der havde mange besøgende til Kunst i Pinsen.
gallery icon

Se billedserie

73-årige Hedvig Koefoed (tv) og Lene Freil med ønske om ukendt alder har taget plads i ventestolene uden for Købmandsgården, der havde mange besøgende til Kunst i Pinsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kunstsucces i velorganiseret gård

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kunstsucces i velorganiseret gård

Op mod 300 besøgte Købmandsgården på Algade i Skælskør. Ventestole sat op uden for. Mange nøjedes ikke med at se, men købte også.

Slagelse - 01. juni 2020 kl. 18:15
Af Helge Wedel
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det var været helt vildt med så mange besøgende, hvor flere også har købt den udstillede kunst, lyder det samstemmende fra Hedvig Koefoed og Lene Freil, der som frivillige har butiksvagten i Købmandsgården, da Sjællandske kigger forbi 2. pinsedag efter frokost. Det er tredjedagen af årets udgave af »Kunst i Pinsen« med over 100 udstillinger i det midt- og vestsjællandske. De medvirkende kommuner er Slagelse, Sorø, Ringsted, Lejre, Kalundborg og Holbæk.

Flere af gæsterne i Skælskør er da også kommet udenbys fra. Heraf nogle på motorcykler.

Ventestole

- Coronarestriktionerne gør, at vi højest må have otte i butikken, så vi har sat ventestole op ude på gaden, og de har flere gange været benyttet af ventende, siger Hedvig Kofoed.

Kunst er da også blevet solgt en del af i Købmandsgården, der både er galleri og butik med kunsthåndværk af høj kvalitet.

- Jeg har lige solgt et keramisk fad af vores gæsteudstiller Pia Baastrup til 1400 kroner, siger Lene Freil.

Non-profit forening

Bag Købmandsgården står en non-profit erhvervsdrivende forening med omkring 30 aktive medlemmer, som alle arbejder frivilligt og ulønnet. Foreningen er selvfinansierende.

Siden 1996 har foreningen arrangeret udstillinger, klaret administrationen og taget sig Købmandsgårdens kunder, kunstnere og gæster.

De frivillige er organiseret i butiksgruppe, udstillingsgruppe, administrationsgruppe og PR-gruppe. Hertil en nødhjælpsgruppe, en lagergruppe samt ad hoc-grupper efter behov. Butiksvagter og aktiviteter besluttes på fire årlige stormøder.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk