20. november 2019
Et eksempel på kunst, der fortæller en Slagelsehistorie, er denne ætsning af Lars Ahlstrand af den kendte Villa Pomona på Sdr. Stationsvej, der blev nedrevet for omkring 30 år siden.
Et eksempel på kunst, der fortæller en Slagelsehistorie, er denne ætsning af Lars Ahlstrand af den kendte Villa Pomona på Sdr. Stationsvej, der blev nedrevet for omkring 30 år siden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kunstforening beder om hjælp til udstilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kunstforening beder om hjælp til udstilling
Slagelse - 18. juni 2019 kl. 08:03
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Vi ønsker at give et farverigt, mangfoldigt, nuanceret og glædeligt gensyn af byen, som eksisterer i dag eller har eksisteret.

Det siger Knud Erik Sørensen, formand for Slagelse Kunstforening, om den udstilling foreningen i øjeblikket er ved at samle værker ind til.

Titlen på udstillingen er endnu ikke helt på plads, men »Slagelsebilleder« eller »Billeder af Slagelse« kunne være et godt bud.

Udstillingen skal omfatte malerier, tegninger, akvareller, tryk med mere men ikke fotografier. Og det ligger fast, at den skal vises i Røde Tårn i Træskogården i perioden 21. september til 20. oktober. Med fernisering lørdag 21. september.

I forbindelse med udstillingen vil kunstforeningen derfor gerne i kontakt med folk, der kan bidrage til udstillingerne.

- Så ligger man inde med værker af kendte eller ukendte kunstnere, der gennem tiderne har fundet inspiration i byens rum eller bygninger, så må man endelig kontakte Gitte Levin eller mig i foreningen. Værkerne kan være i alle størrelser, siger Knud Erik Sørensen.

Han siger videre, at det nok nemt kommer til at dreje sig om billeder af gamle dage.

- Men alle værker kan bruges. Foreningen skal nok passe godt på dem, lover formanden.

Han oplyser, at udstillingen i Det Røde Tårn vil være åben på Kulturnatten, og samtidig har børnekonkurrencen for byens skoleklasser det samme indhold.

- Her arbejder man også med billeder af alle tiders Slagelse (eller Slagelse til alle tider). En slags hyldest eller måske en kommentar til byen, siger Knud Erik Sørensen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk