23. juli 2021
I år kan det lade sig gøre igen - midtbyen indhyllet i aftenhygge. Foto: Jørgen C. Jørgensen
I år kan det lade sig gøre igen - midtbyen indhyllet i aftenhygge. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kulturnat vender tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kulturnat vender tilbage
Slagelse - 20. juli 2021 kl. 14:12
Af Per Vagnsø

I år skal Slagelse vanen tro folde sig ud med underholdende indslag, smagsprøver og hyggestemning den sidste fredag i september. Sct. Michaels Nat 24. september gennemføres. Det er eventkoordinator i Business Slagelse, Helle S. Madsen, ikke i tvivl om, og i denne uge sender hun invitationer ud til dem, der tidligere år har medvirket med musik, dans, udstilling eller andet.

Som det ser ud nu, mener Helle S. Madsen ikke, at corona-restriktioner vil påvirke kulturnatten i synderlig grad.

- Alle har styr på, hvor mange der må være inde i deres forretninger, og vi vil overholde alle restriktioner, siger hun med den tilføjelse, at det nøjagtige forsamlingsforbud 24. september jo ikke kendes i øjeblikket.

- Som det er nu, må der være 1000 mennesker i én zone med eget toilet, så måske bliver det lidt mindre koncerter, siger Helle S. Madsen.

At folk som tidligere år fylder gadebilledet godt og vel op på ture rundt i byen for at »snuse« til det hele, er der ingen problemer i.

Der er åbnet for tilmeldinger fra medvirkende, og noget af det første, der er kommet på plads, er sodavandsdiskoteket på Badeanstaten ved Slagelse Musikhus.

Behov for at komme ud

Mange steder i landet har det knebet med at samle publikum til de musikarrangementer, der er opstået som alternativ til festivalerne, men det afskrækker ikke de lokale kulturnat-arrangører.

- Kulturnatten er anderledes. Den er her ikke for, at man skal drikke sig plakatfulde og komme til koncert, og den henvender sig mere til familier. Jo, jeg tror, at alle vil være tilbageholdende, men jeg tror også, at der er et behov for, at vi kommer ud og se hinanden, siger Helle S. Madsen.

Hun har fuld tiltro til, at de medvirkende foreninger og andre vil lægge sig i selen. Også fordi det bliver Sct. Michaels Nats 25-års jubilæum, der på grund af aflysningen sidste år skal holdes i år. Jubilæet bliver markeret på ekstraordinær vis, men den hemmelighedsfulde eventkoordinator nægter at udbasunere, hvordan det vil ske. Det skal være en overraskelse.

Glæder du dig til, at Tour de France kommer til Danmark i 2022
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk