28. februar 2020
Nyt tiltag ved kulturnatten, som næste år runder sit 25. arrangement.
Nyt tiltag ved kulturnatten, som næste år runder sit 25. arrangement.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kulturnat lægger klistermærker på hylden: Nu klar med armbånd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kulturnat lægger klistermærker på hylden: Nu klar med armbånd
Slagelse - 25. august 2019 kl. 08:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når den 24. kulturnat spænder af den sidste fredag i september, vil der være flere nyskabelser.

Det er dog ikke foreningen bag Sct. Michaels Nat, der selv har fundet på dem alle, men derimod en række studerende fra ZBC, der sidste år fik til opgave at kigge arrangementet, der næste år runder et jubilæum, efter i sømmene.

Her konstaterede de flere ganske fungerende aspekter, men hæftede sig også ved, at de adgangsgivende klistermærker - de såkaldte badges - bør udskiftes. Og det bliver de.

Det fortæller koordinator Helle S. Madsen, der i år disker op med armbånd, hvor kulturnattens tre hovedsponsorer toner frem: Harboe, Eiland og Jyske Bank.

- Vi har i flere år hørt gæster tale om, at klistermærket ødelægger skinjakken eller falder af, mens man går. Og vi er jo meget opmærksomme på, at vi også skal forny os hvert år, siger Helle S. Madsen, der hilser såvel den idé som resten af de ZBC-studerendes katalog velkommen.

Et armbånd koster 40 kroner i forsalg frem til og med den 26. september, og på dagen for kulturnatten fredag den 27. september koster det 50 kroner. For børn under 12 år hedder prisen 10 kroner.

Hvis man køber sit armbånd online senest den 26. september, deltager man desuden automatisk i en konkurrence om et Festina dame- eller herreur fra Gunner V Ure & Smykker, tre dage i feriehus ved Sjællands Vestkyst for op til fire personer sponsoreret af Feriepartner Vestsjælland samt et spa-ophold for to personer med overnatning og middag fra Comwell Korsør.

Adgangs-armbåndene kan blandt andet købes på www.kulturnat.dk samt i Bilka, Gunner V i Rosengade og Kvickly.

Det fysiske salg starter den 13. september.

Sidste år anslog man, at godt 20.000 gæstede kulturnatten, hvoraf omtrent halvdelen købte adgangstegn til byens væld af besøgssteder denne aften, hvor kulturen er i fokus.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk