15. december 2017
Som tidligere år vil man kunne prøve de såkaldte »Waterballz« i havnen under den Kulturelle Folkefest. Foto: Bjørn Armbjørn
Som tidligere år vil man kunne prøve de såkaldte »Waterballz« i havnen under den Kulturelle Folkefest. Foto: Bjørn Armbjørn
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kulturel Folkefest har søsat program for både store og små

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kulturel Folkefest har søsat program for både store og små
Slagelse - 10. august 2017 kl. 11:24
Af Mathilde Donslund Malling
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Programmet for den kommende Kulturelle Folkefest i Skælskør blev denne uge offentliggjort. Foreningen Skælskør År 2000 er tovholder for den årlige begivenhed, der forgår for 17. gang, nærmere bestemt på datoerne fredag den 1. september til og med 3. september.

I løbet af de tre dage vil der være noget for alle aldersgrupper, og enkelte af aktiviteterne kræver tilmelding.

- I år har vi valgt at dele programmet op i to, så aktiviteterne for børn står samlet og ligeså for voksne, da vi vil gøre det nemmere at overskue, siger Pernille Kirkeskov-Hansen, formand for Skælskør År 2000.

De yngste børn vil blandt andet kunne opleve forestillingen »Fusskopf«, der er gratis og vil foregå i Det Røde Pakhus fredag formiddag, foruden familiekoncerten »BØRN TO BE WILD« fredag aften på Skælskør Bibliotek. Der vil desuden være udstilling af værker fra Skælskør Skoles kunsttalentklasse, og derudover er der kunstworkshop samt anden underholdning og flere aktiviteter.

For det ældre publikum er der alt fra koncert med Lis Sørensen til triatlonstævne og virtual reality-oplevelsen »Doom Room«.

- Noget andet nyt er eksempelvis vores »folketriatlon« søndag, der har kortere distancer end det traditionelle, som foregår inden, lyder det fra Pernille Kirkeskov-Hansen, som også nævner det nye initiativ kaldet »lysende historie«, der viser billeder på bymuseets husgavl.

Mere information kan findes på hjemmesiden www.ar2000.dk eller på Skælskør Bykontor, hvor billetter til flere af aktiviteterne kan hentes senere på måneden. Til flere af børnearrangementerne kan billetter anskaffes på Skælskør Bibliotek og www.slagelsebib.dk.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk