21. september 2021
Koncerten med Tamra Rosanes trak mange mennesker til. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Koncerten med Tamra Rosanes trak mange mennesker til. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kulturdage på dansk ø en stor succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Kulturdage på dansk ø en stor succes

Arrangører er godt tilfredse med afviklingen af Omø Kulturdage, der bød på et hæsblæsende program.

Slagelse - 28. juli 2021 kl. 13:57
Af Arne Svendsen

- Alt i alt var det nogle helt fantastiske dage, med en masse glade mennesker. Vi er rigtig godt tilfredse med det hele, men dødtrætte.

Det siger Lise Lotte Luukkanen, formand for Omø Kulturdage, efter afviklingen af 11. omgang af kulturdagene, der bød på et hæsblæsende program.

Dagene blev afviklet under temaet »Omø forever«, der dækker over en kæmpe hyldest til Omø som det skønne sted øen er, samt et håb om at øen kan fastholde den gode udvikling, den er inde i.

- Der er nemlig mange gode tiltag i gang på øen i øjeblikket, og det hele støtter op om Omøs fremtid på en nytænkende og bæredygtig måde, siger Lise Lotte Luukkanen, der kan fortælle om mange mennesker til åbningen, der foregik ved øens vandværk.

- Placeringen blev valgt, fordi vi ville italesætte øens vand og vandkvalitet. Sammen med vandværkets nye 40 meter høje nabo, nemlig TDC's mobilmast, der markant har forbedret kontakten til omverden, fortæller formanden.

I forbindelse med åbningen sang man »Vandsangen« af Poul Kjøller og sluttede af med nytappet koldt vand fra vandværket, vandmelon og bolcher fra TDC.

Fordybelse og oplevelser

Efter åbningen fløj dagene afsted med godt besøgte workshops indenfor GONG Meditation, psykomotorik og afspænding, sæbe- og karateworkshop samt kor med krop og rytme. .

Der var også tid til fordybelse med ø-filosoffen Jørgen Rasmussen, samtalecafe om Omøs miljø og ikke mindst et stærkt underholdende foredrag med selveste Mr. Vild Natur: Morten DD Hansen, som rigtig mange valgte at deltage i.

For de mere fysisk aktive var der oplevelser ud af huset: Havevandring i Hannes vilde have, kirkegårdsforedrag, Tiny House og et overdådigt besøg ved Søgaard af Falkecenter Samsø, hvor Louise Vedel afviklede et flot show.

Der var også særlige børnevenlige indslag, såsom hestetræk, tatoveringer, hønseskidning og alkoholfrit Beer Pong Young. Især det sidste var et tilløbsstykke.

Masser af musik

Aftenerne stod i underholdningens tegn med opvarmning i form af modeshow med tøj fra den lokale genbrugsbutik, ølsmagning fra Omø Bryghus og Rosé-smagning. Derefter fællesspisning og koncerter med Marie Carmen Koppel, POPlic Service og Tamra Rosanes.

- Koncerterne var godt besøgt, og især Marie Carmen Koppel og Tamra Rosanes trak mange mennesker, fortæller Lise Lotte Luukkanen.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk