26. januar 2020
Med stor rutine sørgede Inger Larsen fra Stenlille (i blå trøje) for, at hun og Ellen Andersen (til venstre) tog sejren hjem. - Revanche, lød det straks fra Karla Christiansen bag dem, der spillede sammen med Erik Madsen fra Slagelse.
gallery icon

Se billedserie

Med stor rutine sørgede Inger Larsen fra Stenlille (i blå trøje) for, at hun og Ellen Andersen (til venstre) tog sejren hjem. - Revanche, lød det straks fra Karla Christiansen bag dem, der spillede sammen med Erik Madsen fra Slagelse.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Krocket er både hygge og hjernegymnastik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Krocket er både hygge og hjernegymnastik
Slagelse - 20. juli 2019 kl. 08:35
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det er rigtig hyggekomsammen, men det gælder altså også meget om at bruge hovedet i det her spil.

Lyder det fra Inger Larsen fra Stenlille, der var en af deltagerne, da Marievang IF Krocket i Slagelse fredag havde inviteret krocketklubber fra det meste af Sjælland til et »Kom og vær med« arrangement.

Ikke færre end 80 deltagere fra 14 forskellige klubber havde sagt ja til at være med, og selv om der ikke var tale om nogen form for mesterskab, blev der dystet om hvert et point.

- Krocket er blevet en stor sport, fortæller Alf Jørgensen fra den arrangerende klub, der tidligere har været med til de danske mesterskaber for hold, hvor det blev til en flot fjerdeplads til de lokale spillere.

I Marievang IF Krocket er der 18 aktive spillere, og de tager ofte rundt til stævner hos de andre klubber på Sjælland for at spille og hygge.

Og det krocket der spilles kan ikke sammenlignes med det, de fleste har spillet hjemme i haven, hvor det bare gjaldt om at komme hurtigst igennem banen.

I spillet skal der ikke mindst tænkes meget taktisk mellem de to, der er makkere, og et spil kan godt tage en times tid. Ligesom krocketkøllerne heller ikke bare er at træ, men lavet med to forskellige belægninger på køllens to hoveder, så man kan slå på to forskellige måder.

- Men det er nu mere afslappende og slet ikke så hårdtslående som min gamle sport, griner Erik Madsen fra Slagelse, medlem af lokale AIG og tidligere olympisk deltager i boksning.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk